Ivanti erkend als enige visionair in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for Unified Endpoint Management Tools

Ivanti erkend voor Completeness of Vision en Ability to Execute in Unified Endpoint Management Tools

DEN BOSCH — 18 augustus 2021 —

Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, is als de enige visionair gepositioneerd in het Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management Tools van 2021. Deze evaluatie is gebaseerd op specifieke criteria die de  totaalvisie en de slagkracht van het bedrijf analyseerden.

"Ivanti's erkenning in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools, is een bewijs van onze visie en strategie, en toont de snelheid van ons executievermogen," zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer, Ivanti. "Wij geloven dat deze erkenning een bevestiging is van ons doel om de Everywhere Workplace mogelijk te maken met het Ivanti Neurons platform, dat automatisering en intelligentie naar de UEM-markt brengt."

Ivanti's UEM platform verhoogt  de productiviteit van gebruikers en IT-personeel door beheerders te helpen gedetailleerde apparaatgegevens te verzamelen, software- en OS-implementaties te automatiseren, werkplekomgevingen te personaliseren en proactief problemen van  eindgebruikers op te lossen. Het vereenvoudigt beheer door middel van een compleet overzicht met de Ivanti Neurons console en levert automatisering voor een breed scala van apparaten, waaronder Windows, Mac, ChromeOS, Linux, Unix, iOS, Android en IoT-apparaten.

Ivanti gelooft dat de Gartner Magic Quadrant-rapporten een hoogtepunt zijn van grondig, op feiten gebaseerd onderzoek in specifieke markten, dat een duidelijk beeld geeft van de relatieve posities van de aanbieders in markten met een hoge groei en waarin de differentiatie van aanbieders onderscheidend is. Aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players. Het onderzoek helpt om het meeste uit de marktanalyse te halen, afgestemd op de unieke zakelijke en  technologische behoeften van een organisatie.

Ontvang hier een gratis exemplaar van het Magic Quadrant rapport om meer te weten te komen over Ivanti’s oplossingen, samen met die van andere aanbieders.

Gartner Disclaimer
Gartner, Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools, Dan WilsonChris Silva, Tom Cipolla, 16 augustus 2021. 

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in onze onderzoekspublicaties wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als verklaringen van feiten. Gartner wijst alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel af. GARTNER en MAGIC QUADRANT zijn geregistreerde handelsmerken en servicemerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de V.S. en internationaal en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

###

Over Ivanti 

Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers ontelbare apparaten om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform verbindt de toonaangevende unified endpoint management, zero trust security en enterprise service management oplossingen van het bedrijf en biedt zo een uniform IT-platform dat apparaten in staat stelt zichzelf te herstellen en te beveiligen en gebruikers in staat stelt tot zelfbediening. Meer dan 40.000 klanten, waaronder 78 van de Fortune 100, hebben Ivanti gekozen voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van hun IT assets van cloud tot edge, en het leveren van uitstekende eindgebruikerservaringen voor werknemers, waar en hoe ze ook werken. Voor meer informatie, bezoek www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.

Contactpersonen voor de pers

Jenny Pfleiderer
Ivanti
Director, Corporate Communications
+1 925-878-5655
[email protected]