Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

DEN BOSCH — 3 september 2021 —

Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management. De beoordeling vond plaats op basis van specifieke criteria die de totaalvisie en de slagkracht van het bedrijf analyseerden.

"Wij geloven dat Ivanti’s opname in het rapport een resultaat is van onze gedifferentieerde product roadmap, ons vermogen om deze daadwerkelijk uit te voeren en de strategische acquisities die we het afgelopen jaar hebben gedaan om ons platform te versterken," zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer van Ivanti. "Met het Ivanti Neurons platform hebben we de unieke positie om een proactieve en voorspellende service management oplossing te leveren, met een contextuele werknemerservaring, en verbeterde bedrijfsresultaten. Met ons Ivanti Neurons platform kunnen IT-afdelingen automatiseringsbots gebruiken om proactief problemen op te lossen, zelfs voordat medewerkers ze opmerken. Daarnaast levert het een gepersonaliseerde ervaring voor de medewerkers."

Ivanti Neurons voor ITSM is één van de meest flexibele en complete cloud-geoptimaliseerde ITSM-oplossingen op de markt. Klanten kunnen hiermee workflows automatiseren en intensieve handmatige processen elimineren, terwijl ze hun bedrijf efficiënter en veiliger maken. Zowel bedrijven die op zoek zijn naar een IT-helpdesk/support-oplossing als bedrijven die meer geavanceerde ITIL-servicemanagement-processen willen ondersteunen, vinden in Ivanti Neurons voor ITSM een schaalbare en aanpasbare oplossing om aan hun specifieke zakelijke behoeften te voldoen.

Ivanti is van mening dat de Gartner Magic Quadrant-rapporten het resultaat zijn van grondig, op feiten gebaseerd onderzoek op specifieke markten. Het geeft een compleet beeld van de posities van de aanbieders in markten met veel groei, waarin aanbieders zich duidelijk onderscheiden. Aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players. Dit onderzoek biedt meer achtergrond bij het afstemmen van een marktanalyse op de unieke zakelijke en technologische behoeften van een organisatie.

Om het Magic Quadrant-rapport te lezen om meer te weten te komen over Ivanti en de producten van andere leveranciers, bezoek deze site.

Gartner Disclaimer
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in onze onderzoekspublicaties wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als verklaringen van feiten. Gartner wijst alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel af. GARTNER en MAGIC QUADRANT zijn geregistreerde handelsmerken en servicemerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de V.S. en internationaal en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden. Over Ivanti 

Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers ontelbare apparaten om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform verbindt de toonaangevende unified endpoint management, zero trust security en enterprise service management oplossingen van het bedrijf en biedt zo een uniform IT-platform dat apparaten in staat stelt zichzelf te herstellen en te beveiligen en gebruikers in staat stelt tot zelfbediening. Meer dan 40.000 klanten, waaronder 78 van de Fortune 100, hebben Ivanti gekozen voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van hun IT assets van cloud tot edge, en het leveren van uitstekende eindgebruikerservaringen voor werknemers, waar en hoe ze ook werken. Voor meer informatie, bezoek www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.

Contactpersonen voor de pers

Carrie Laudie
Ivanti
Senior Corporate Communications Manager
+1 650-963-6011
[email protected]