Ivanti erkend als Leader in Unified Endpoint Management

Forrester noemt Ivanti een bedrijf met een van de sterkste visies voor een gecombineerde UEM- en ESM-aanpak

DEN BOSCH — 17 november 2021 —

Ivanti, het automatiseringsplatform dat helpt om elke IT-verbinding slimmer en veiliger te maken, is erkend als Leader in The Forrester Wave™: Unified Endpoint Management, Q4 2021 rapport.  

In het rapport worden 11 leveranciers beoordeeld op basis van 24 evaluatiecriteria in de categorieën huidig aanbod, strategie, en marktaanwezigheid. Van de geëvalueerde leveranciers was Ivanti één van de drie leiders. Ivanti behaalde de hoogst mogelijke scores in de criteria uitvoering, geplande verbeteringen, partnerecosysteem en omzet.

"Wij geloven dat dit een bevestiging is van onze sterke productvisie, onze strategie, ons vermogen om die visie uit te voeren, en ons leiderschap in de UEM markt," zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer bij Ivanti. "We hebben ons platform in het afgelopen jaar versterkt door verschillende strategische overnames en door nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Hiermee kunnen we de toekomstige manier van werken mogelijk maken en beveiligen. Daarbij geloven we dat Ivanti één van de meest robuuste en complete UEM-oplossingen van dit moment biedt. We blijven innoveren en zullen steeds meer automatisering in ons platform toevoegen, zodat IT-teams self-healing en self-securing apparaten kunnen faciliteren, en tegelijkertijd een gepersonaliseerde eindgebruikerservaring kunnen leveren."

Ivanti Neurons for UEM stelt IT-beheerders in staat om in realtime gedetailleerde apparaatgegevens te verzamelen, software- en OS-implementaties te automatiseren, werkplekomgevingen te personaliseren en proactief problemen met eindgebruikers op te lossen. Dit verhoogt de productiviteit van werknemers, vereenvoudigt het beheer van apparaten en verbetert de beveiliging door volledige zichtbaarheid te bieden in alle digitale bedrijfsmiddelen van een organisatie, maar ook door automatisering te leveren voor een breed scala aan devices en besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, ChromeOS, Linux, Unix, iOS, Android en IoT-apparaten. Ivanti Neurons voor UEM integreert ook met de Enterprise Service Management (ESM) en Zero Trust security-oplossingen van het bedrijf. Dit resulteert in een geïntegreerde omgeving waarmee organisaties apparaten kunnen inzetten die zichzelf kunnen herstellen en beveiligen, en door eindgebruikers op een proactieve, voorspelbare en autonome manier self-servicemogelijkheden te bieden.

Het Forrester Wave rapport stelt: "Vandaag de dag is Ivanti de enige leverancier op de markt die een volledig geïntegreerde UEM-, ESM- en EUEM-mogelijkheid kan bieden, een sterke differentiator die moeilijk te repliceren is met tools van derden. Met de overname van MobileIron, combineert Ivanti zijn sterke Windows-beheer en -patching met MobileIron's sterke punten, voornamelijk identiteits- en toegangsbeheer (IAM), wachtwoordloze authenticatie, OS-containerisatie en mobile threat defense."

Het rapport vervolgt: "Organisaties die full-stack automatisering willen voor devices, security en service management zouden Ivanti moeten overwegen."

Klik hier voor een gratis exemplaar van het rapport.

Over Ivanti 

Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers ontelbare apparaten om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform verbindt de toonaangevende unified endpoint management, zero trust security en enterprise service management oplossingen van het bedrijf en biedt zo een uniform IT-platform dat apparaten in staat stelt zichzelf te herstellen en te beveiligen en gebruikers in staat stelt tot zelfbediening. Meer dan 40.000 klanten, waaronder 78 van de Fortune 100, hebben Ivanti gekozen voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van hun IT assets van cloud tot edge, en het leveren van uitstekende eindgebruikerservaringen voor werknemers, waar en hoe ze ook werken. Voor meer informatie, bezoek www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.

Contactpersonen voor de pers

Jenny Pfleiderer
Ivanti
Director, Corporate Communications
+1 925-878-5655
[email protected]