Ivanti breidt Neurons Platform uit op gebied van netwerkbeveiliging, compliance en productiviteit

DEN BOSCH — 13 december 2021 —

Ivanti, leverancier van het Neurons automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt drie nieuwe geïntegreerde oplossingen aan: Ivanti Neurons voor Secure Access, Ivanti Neurons voor Project Portfolio Management (PPM), en Ivanti Neurons voor Governance, Risk, and Compliance (GRC).

De nieuwe productuitbreidingen van het Neurons platform sluiten aan op de missie van Ivanti om de Everywhere Workplace mogelijk te maken en te beveiligen. Organisaties kunnen hun werknemers op een veilige manier met verschillende apparaten laten werken en toegang verlenen tot hun bedrijfsnetwerken, data en diensten, van elke willekeurige locatie.

Ivanti Neurons is een hyper automation platform dat tegemoetkomt aan de toenemende eisen van IT-afdelingen om de snelle groei van apparaten en data te ondersteunen, evenals om te gaan met het toenemende aantal cyberdreigingen en de verschuiving naar werken op afstand. Dit systeem biedt mogelijkheden voor autonoom zelfherstel en beveiliging van devices en daarnaast gepersonaliseerde self-service voor eindgebruikers. Ivanti Neurons gebruikt automatiserings-bots om real-time inzicht te geven in alle bedrijfsmiddelen in de Everywhere Workplace, inclusief elk endpoint en de IoT edge, terwijl het een consumentengebruikerservaring levert. Ivanti brengt elk kwartaal updates voor het Neurons platform uit om klanten te helpen snel en veilig de toekomstige manier van werken te omarmen. Zie hieronder meer informatie over de drie nieuwe geïntegreerde oplossingen:  

Ivanti Neurons voor Secure Access maakt de verschuiving naar Zero Trust (als onderdeel van SASE - secure access service edge) makkelijker dan ooit tevoren. De zogeheten Everywhere Workplace vraagt om een Zero Trust beveiligingsmodel om de ongekende toename van geavanceerde cyberaanvallen effectief te bestrijden. Met Zero Trust beveiliging kunnen organisaties sterkere IT-omgevingen realiseren door continu elk device en elke transactie te verifiëren voordat er toegang wordt verleend. Ivanti Neurons for Secure Access stelt organisaties in staat om hun virtual private network (VPN) implementaties te moderniseren en te transformeren naar Zero Trust netwerktoegang, gebruikmakend van cloudgebaseerde beheertechnologie, die veilige toegang biedt voor zowel private als internetgegebaseerde apps. Ivanti Neurons for Secure Access biedt vanuit een uniforme omgeving overzicht van gateways, gebruikers, apparaten en activiteiten, terwijl de risico’s van inbreuken door gestolen identiteiten en interne gebruikersacties drastisch worden verminderd.

Ivanti Neurons voor GRC stelt organisaties in staat om tracking en compliance te automatiseren door alle autoriteitsdocumenten en kaders, citaten, controles en risico's binnen één systeem te centraliseren. Dit is van cruciaal belang omdat de verschuiving naar werken op afstand de digitale transformatie met zeven jaar heeft versneld en de compliance-risico's heeft vergroot. Volgens een recent rapport van Gartner is er een toename van 39 procent van het aantal CEO's en bedrijfsleiders dat risicomanagement als één van hun topprioriteiten geïdentificeerd heeft ten opzichte van 2019. Ivanti Neurons voor GRC lost deze uitdagingen op door realtime inzicht te bieden in de governance-status, in combinatie met nauwkeurige tracking van geïdentificeerde risico's, oplossingen en audits die worden uitgevoerd.

Ivanti Neurons voor PPM helpt organisaties de bedrijfsprestaties en productiviteit van medewerkers te optimaliseren door het giswerk uit portfoliomanagement en projectuitvoering te halen. Projecten lopen vaak uit, zijn inefficiënt gefinancierd en overschrijden hun budget. Recent onderzoek van de Boston Consulting Group toont aan dat 70 procent van de digitale transformatie-initiatieven hun doelstellingen uiteindelijk niet halen. Met Ivanti Neurons voor PPM kunnen managers de vraag en projecten op één plek vastleggen om de voordelen, kosten, middelen en risico's te evalueren. Zo kunnen ze de juiste projecten prioriteren en een voorspelbare project delivery machine creëren die effectieve resultaten oplevert voor de business. Dit is essentieel omdat succesvolle digitale transformaties grotendeels afhangen van projectuitvoering en -levering.

"Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te helpen succesvol te blijven in de Everywhere Workplace," zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer bij Ivanti. "Met Ivanti Neurons for Secure Access kunnen klanten hun traditionele VPN- implementaties moderniseren en transformeren naar Zero Trust architecturen om daarmee het risico op inbreuken te verminderen. Ivanti Neurons for PPM helpt klanten hun digitale transformatieprojecten te realiseren, iets wat het afgelopen jaar in een stroomversnelling is geraakt, maar wat niet de gewenste resultaten oplevert. En Ivanti Neurons for GRC helpt klanten bij het automatiseren van hun compliance- en risicobeoordelingsprocessen, die ingewikkelder zijn geworden door werken op afstand."

Ivanti Neurons voor PPM, Ivanti Neurons voor GRC en Ivanti Neurons voor Secure Access zijn vanaf heden beschikbaar. Bezoek de Ivanti Neurons productpagina voor meer informatie.

Gartner, Emerging Technologies: Critical Insights for Integrated Risk Management, John A. Wheeler, 5 mei 2021 GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal en wordt hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Over Ivanti 

Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers ontelbare apparaten om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform verbindt de toonaangevende unified endpoint management, zero trust security en enterprise service management oplossingen van het bedrijf en biedt zo een uniform IT-platform dat apparaten in staat stelt zichzelf te herstellen en te beveiligen en gebruikers in staat stelt tot zelfbediening. Meer dan 40.000 klanten, waaronder 78 van de Fortune 100, hebben Ivanti gekozen voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van hun IT assets van cloud tot edge, en het leveren van uitstekende eindgebruikerservaringen voor werknemers, waar en hoe ze ook werken. Voor meer informatie, bezoek www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.

Contactpersonen voor de pers

Jenny Pfleiderer
Ivanti
Director, Corporate Communications
+1 925-878-5655
[email protected]