Ivanti erkend als leider in de IDC MarketScape voor Worldwide UEM Software 2020-2021

Ivanti erkend voor sterke beveiligingscapaciteiten, ondersteuning van een breed scala aan apparaten en een uitgebreid kanaalbereik

DEN BOSCH — 26 januari 2021 —

Ivanti, het automatiseringsplatform dat elke IT-verbinding slimmer en veiliger maakt, kondigt aan dat het is uitgeroepen tot Leader in het IDC MarketScape: Worldwide Unified Endpoint Management Software 2020-2021 Vendor Assessment (doc #US46957820, januari 2021). Dit nieuws volgt op de overname van MobileIron, een aanbieder van mobiele-centrale UEM-oplossingen, door Ivanti.

"Wij geloven dat dit bevestigt dat Ivanti/MobileIron een van de meest robuuste en algemene UEM-oplossingen voor mobiele en PC-apparaten biedt," aldus Alan Braithwaite, senior directeur productmanagement bij Ivanti. "De overname van MobileIron heeft onze UEM-routekaart versneld door ons te helpen bij het detecteren, beheren en beveiligen van elke endpoint op elk netwerk. Met het oog op de toekomst zijn we in een goede positie om nog meer waarde aan onze klanten te leveren door het een echt geïntegreerd platform te leveren dat onze UEM-, beveiligings- en IT-servicemanagement-stacks samenvoegt en klanten in staat stelt om proactief en autonoom apparaten in de hele onderneming te beheren met self-heal, self-secure en self-service."

Ivanti's UEM-oplossing verbetert de gebruikers- en IT-productiviteit door IT-beheerders te helpen bij het verzamelen van gedetailleerde apparaatgegevens, het automatiseren van software- en OS-implementaties, het personaliseren van werkplekomgevingen en het snel oplossen van gebruikersproblemen. Het vereenvoudigt beheerprocessen door acties te integreren met meerdere IT-oplossingen via een enkele Ivanti-console en door de automatisering van een breed scala aan systemen, waaronder Windows, Mac, ChromeOS, Linux, Unix, iOS, Android en IoT-apparaten.

In het IDC MarketScape-rapport staat: "Ivanti/MobileIron biedt sterke ondersteuning voor zowel Windows als macOS endpoints, op een zeer gedetailleerd niveau, inclusief OS en third-party patching, hardware/software inventarisatie, remote control, application delivery en provisioning en ondersteuning voor legacy beheerfuncties en functies als device imaging zowel Windows als Mac), GPO management support (Windows), printer management en setup (Windows/macOS) en moderne en legacy app distributie (Windows macOS) (DMG file distributie en managed Mac App Store support)."

"Met de overname van MobileIron heeft Ivanti zijn mogelijkheden op het gebied van modern endpoint management en beveiliging uitgebreid om een krachtige leider te worden op het gebied van UEM. Het gecombineerde bedrijf heeft verder een uitgebreid wereldwijd netwerk van mobiele operators, resellers en partners in enterprise infrastructuursoftware," zegt Phil Hochmuth, program vice president of enterprise mobility bij IDC. "Nu de sterke punten van elk bedrijf samenkomen, zouden organisaties en KMO's die hun mobiliteitsbeheerfuncties en -tools willen centraliseren, Ivanti in overweging moeten nemen."

Om toegang te krijgen tot een gratis uittreksel van het rapport, klik hier.

###

Over IDC MarketScape:

Het IDC MarketScape vendor assessment model is ontworpen om een overzicht te geven van de competitieve geschiktheid van ICT-leveranciers in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een grondige scoringsmethodologie op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria die resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van elke leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarin het product- en dienstenaanbod, de mogelijkheden en strategieën, en de huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van IT- en telecomleveranciers op een zinvolle manier kunnen worden vergeleken. Dit raamwerk geeft technologiekopers een 360-graden beoordeling van de sterke en zwakke punten van huidige en toekomstige leveranciers.

Over Ivanti

Het Ivanti-automatiseringsplatform maakt elke IT-verbinding slimmer en veiliger tussen apparaten, infrastructuur en mensen. Van pc's en mobiele apparaten tot virtuele desktopinfrastructuur en het datacenter, Ivanti ontdekt, beheert, beveiligt en onderhoudt IT-middelen van cloud tot edge in de hele organisatie - en levert tegelijkertijd gepersonaliseerde werknemerservaringen. In de ‘everywhere enterprise’ stromen bedrijfsgegevens vrij tussen verschillende apparaten en servers, waardoor werknemers productief kunnen zijn, waar en hoe ze ook werken. Ivanti is gevestigd in Salt Lake City, Utah en heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.

Contactpersonen voor de pers

Jenny Pfleiderer
Ivanti
Director, Corporate Communications
+1 925-878-5655
[email protected]