E-mailarchief

11 maart 2020

Gegroet Ivanti Klanten -

Bedankt voor het voortdurende vertrouwen dat u wereldwijd in ons en onze medewerkers stelt. In de huidige omstandigheden en het veranderende landschap is het voor ons allemaal belangrijk om op de hoogte en geïnformeerd te zijn terwijl we wereldwijd zaken doen.

Terwijl het COVID-19 virus zich blijft verspreiden, neemt Ivanti voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van onze klanten wordt voldaan en dat de gezondheid en veiligheid van onze werknemers wordt gehandhaafd. We houden rekening met de situatie en de wereldwijde impact terwijl we updates van geloofwaardige gezondheidsorganisaties in de gaten houden. Hoewel we niet kunnen bepalen wat er met het coronavirus en andere uitbraken gebeurt, kunnen we wel bepalen hoe we erop reageren. We willen onze klanten geruststellen over de stappen die we nemen om onze mensen wereldwijd te beschermen en dat we voorbereid zijn om wereldwijd een consistente bedrijfsvoering te handhaven.

  • De leiding van verschillende teams wereldwijd komt regelmatig bijeen om ervoor te zorgen dat het bedrijf voorbereid is om naar nieuwe ontwikkelingen in de situatie te handelen. Ivanti heeft ook een Veiligheidsraad om onze werknemers/partnerprocedures te bewaken en proactief te beheren, evenals plannen om werknemers flexibiliteit te bieden om vanuit huis te werken. Er zijn reisbeperkingen voor alle gebieden met een hoog risico en werknemers die onlangs zijn teruggekeerd van een reis, dienen zelf 14 dagen in quarantaine gaan.
  • Werknemers die in besmette regio's wonen, is verzocht tot nader order thuis te werken. Indien nodig zijn werknemers die flexibiliteit nodig hebben om vanuit huis te werken, uitgerust met de nodige technologie en toegang om ervoor te zorgen dat we gewoon kunnen doorgaan.
  • Naarmate de situatie evolueert, zullen we ons beleid blijven evalueren en bijwerken naarmate de wereldwijde en lokale omstandigheden veranderen. Ondertussen blijven we gefocust op het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers en het voldoen aan de behoeften van onze klanten.
  • Alle werknemers worden aangemoedigd om de richtlijnen van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en World Health Organization (WHO) te volgen met betrekking tot werk en reizen.

De bijgevoegde FAQ is samengesteld om enkele van uw meest prangende vragen over Ivanti's paraatheid voor COVID-19 te beantwoorden.

Uw zaken zijn onze zaken. U kunt er zeker van zijn dat het hele Ivanti-team zich inzet voor het leveren van een ongelooflijke klantervaring en ondersteuning waarop onze klanten nu en altijd vertrouwen en die ze verwachten.

Als u meer vragen heeft over Ivanti's noodmaatregelen voor COVID-19 neem dan contact op met uw Ivanti vertegenwoordiger of stuur een e-mail naar [email protected]

Met vriendelijke groet,

Ivanti Security Team

COVID-19 Updates - Bekijk de laatste informatie en adviezen over COVID-19