Ivanti's missie en kernwaarden

Onze missieverklaring en kernwaarden zijn onze noordster. Ze houden ons gecentreerd door een voortdurend referentiepunt te bieden om te valideren waar we heen gaan en hoe we daar komen.

Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk en beveiligt deze, zodat mensen en organisaties kunnen bloeien.

Ivanti's missie is om een wereldwijde leider in technologie te zijn die organisaties in staat stelt te gedijen in de Everywhere Workplace - door de taken te automatiseren die al hun IT-activa opsporen, beheren, beveiligen en onderhouden.

Door divers en inclusief te werven, beslissingen te nemen en ons in te zetten voor onze medewerkers en partners, zullen we onze klanten oplossingen van wereldklasse blijven bieden.

Ivanti kernwaarde:

Arm in arm

Teamwerk is intrinsiek aan wat we doen en waarom we het doen. We zijn elkaar verantwoording schuldig - en steunen elkaar. We bieden kansen om te groeien, te leren, waarde toe te voegen en te gedijen - en tegelijk nieuwe prestatieniveaus te bereiken. We behandelen iedereen met waardering, waardigheid en respect.

Locking arms

Ivanti kernwaarde:

De goede strijd strijden

De technologiewereld bindt de strijd aan met cyberterrorisme. We staan elke dag op met een verbintenis om onze klanten in staat te stellen, voor te bereiden en te beschermen, zodat ze hun eigen bedrijfssucces kunnen voortzetten. Wanneer onze klanten, onze regeringen en onze mensen beschermd zijn tegen bedreigingen - WINNEN wij!

A technology user is protected from cyber attacks because they are an Ivanti customer

Ivanti kernwaarde:

Voorvechters voor onze klanten

We anticiperen op de behoeften van onze klanten, we zijn zeer slagvaardig, en we leveren innovatieve oplossingen die hun verwachtingen overtreffen.

An Ivanti customer smiling at her desk

Ivanti kernwaarde:

Resultaten zijn het belangrijkst

We beginnen met het einddoel voor ogen - voor onze klanten, werknemers, partners en investeerders. Met een prestatiegerichte houding - is onze victorie het bereiken van de beoogde resultaten.

A successful business leader values his relationship with Ivanti

Haak uw armen in die van ons

De grootste troef van Ivanti zijn onze mensen, en we zijn altijd op zoek naar de besten en slimsten. Sluit u aan bij onze missie.