Shavlik

Creëer waarde in minuten, geen maanden

Shavlik zet alles op alles om de time to value van IT-professionals terug te brengen naar minuten in plaats van maanden.

Dankzij de betrouwbare on-premise en cloudgebaseerde Shavlik technologieën kunnen onze klanten zowel fysieke als virtuele machines beheren, software implementeren, assets ontdekken, de configuratie vereenvoudigen en de veiligheid van endpoints garanderen. De complexe technologieën zijn beschikbaar voor alle bedrijven: van mkb tot multinational, zo stimuleert Shavlik de democratisering van IT.

LANDESK kocht VMware’s Protect, ontwikkelaar van IT-beheer oplossingen, in april 2013. VMware had deze oplossingen verworven via de overname van Shavlik Technologies in 2011. Zowel de Shavlik als de LANDESK productmerken werden in januari 2017 ondergebracht bij Ivanti als resultaat van de overname van LANDESK door Clearlake Capital, waaruit het bedrijf Ivanti is ontstaan. 

Voor alles een geschikte patch

De Shavlik oplossingen bieden alles wat jouw onderneming nodig heeft voor een efficiënt patchbeleid van Microsoft System Center Configuration Manager (MEM), Mac OS, virtuele infrastructuur en applicaties van derden.

Patch for Endpoints
Patch for MEM
Patch for Windows servers

WIJ blijven JOUW PARTNER

Onze communicatie valt niet stil na aankoop.

Onze technici staan voor je klaar om jouw eindgebruikers productief te laten werken. Met heldere uitleg geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Registreer je supportvraag via selfservice, neem contact op met je lokale supportteam voor persoonlijke assistentie, werk samen met specialisten, duik in onze kennisbank en neem deel aan discussieforums.

Handige informatie

Documentatie
Support
Community