RiskSense

Full Spectrum Risk-Based Vulnerability Management

RiskSense® werd in 2015 opgericht door een groep cyberbeveiligingsdeskundigen en biedt kwetsbaarheidsbeheer en prioritering om cyberbeveiligingsrisico's te meten en te beheersen. Het RiskSense-platform maakte gebruik van mens-interactieve technologie voor machine learning en belichaamde de expertise en de gedetailleerde kennis die is opgedaan in de praktijkervaring met het verdedigen van kritieke netwerken tegen de gevaarlijkste cyberaanvallers ter wereld.

Vanaf het begin heeft RiskSense zwaar geïnvesteerd in onderzoek, wat geleid heeft tot een reeks octrooien die deel uitmaken van het DNA van het RiskSense platform. Om de cyberaanvallers voor te blijven, heeft RiskSense een groot aantal beveiligingsonderzoekers in dienst genomen en via zijn Fellowship Program samengewerkt met toonaangevende IT- en cyberbeveiligingsprogramma's van onder meer New Mexico Tech, UC Riverside en Carnegie Mellon University.

Risk Sense is op 2 augustus 2021 overgenomen door Ivanti.

Productdocumentatie

Vind de nieuwste release notes en aankondigingen van producten, starthandleidingen, configuratie, rapportage, terminologie en downloadbare gidsen.

Contact opnemen met Support

E-mailadres:
[email protected]

Telefoon:
+1 505-910-4070
+1 855-524-7475 (gratis)

RiskSense producten en services

Verrijk je infrastructuur tot bevindingen over de beveiliging van toepassingen met geavanceerde informatie over kwetsbaarheden, die een beknopte, op adversaire risico's gebaseerde prioritering oplevert. Realiseer een end-to-end alomvattend overzicht van de opsporing van kwetsbaarheden en de validatie van herstelmaatregelen.

Risk-based vulnerability management (RBVM)

Verbeter de cyberbeveiligingspositie met op risico's gebaseerd beheer en prioritering van kwetsbaarheden.

Application security orchestration and correlation (ASOC)

Kies voor een risico-gebaseerde aanpak van kwetsbaarheidsbeheer voor je applicatie-stack.

Vulnerability threat intelligence

Versnel kwetsbaarheidsbeoordelingen en prioritering met toegang tot informatie over bedreigingen van kwetsbaarheden in bijna real-time.

Vulnerability management as a service (VMaaS)

RBVM as a Service met scannen op kwetsbaarheden en prioritering.

Penetratietesten

Toonaangevende penetratietesten voor hosts/netwerken en webapps.

Data-integratie en connectoren

Ivanti Neurons for RBVM en ASOC halen gegevens uit verschillende bronnen. Gegevens worden ingevoerd via flat file, XML of web service API.

Vragen?

Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden.