RES Software

Wie technologie zegt, zegt mensen

Een voorspelbare en goed beheerde gebruikerservaring is essentieel in een digitale werkomgeving. Zakelijke apps zouden even veilig en vlot ingezet, beheerd en gebruikt moeten kunnen worden als persoonlijke apps. Toegang bieden tot de juiste apps op het juiste moment zou niet als een last mogen worden beschouwd in een zakelijke omgeving. 

RES optimaliseert de digitale werkomgeving. Werknemers krijgen selfservice en een beter beveiligde en beheerde toegang tot de apps en IT-diensten die relevant zijn voor wie ze zijn en wat ze doen. 

RES werd in juli 2017 toegevoegd tot de Ivanti familie, met de steun van Clearlake Capital. De organisatie neemt in Europa een prominente plaats in, vooral in de Benelux waar het voornamlige hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. RES zal Ivanti helpen haar huidige automatiseringsprocessen en identity management uit te breiden naar een bredere waaier aan toepassingen, platforms en databases.

Kampioenen in Business en IT

Bij RES zijn we ervan overtuigd dat IT haar doelstellingen kan afstemmen op de business zonder dat dit ten koste moet gaan van de productiviteit. Een grotere efficiĆ«ntie, betere veiligheid en kostenbesparing kunnen hand in hand gaan met een betere gebruikerservaring. Dankzij de oplossingen van RES winnen werknemers aan slagkracht en worden ze ware IT-helden met een centraal platform.

Workspace Control
Identity Director
Automation

Wij blijven jouw partner

Onze communicatie valt niet na aankoop.

Onze technici staan voor je klaar om de productiviteit van de eindgebruikers te garanderen. Ze geven de nodige uitleg zodat je heldere antwoorden krijgt op veelgestelde vragen.

Registreer je vraag via de selfservice, neem contact op met je lokale ondersteuningsteam voor persoonlijke assistentie, werk samen met specialisten, duik in onze kennisdatabank en neem deel aan discussieforums.

Handige informatie

Documentatie
Support
Community