Pulse Secure

Beveiligde toegang gemakkelijk, uitgebreid en flexibel gemaakt

In 2014 heeft Siris Capital de Junos Pulse activiteiten van Juniper Networks overgenomen en de zelfstandige entiteit Pulse Secure gevormd. Met de missie om de bedrijfsproductiviteit te verhogen door veilige en naadloze mobiliteit, begon het bedrijf aan een nieuwe reis om de uitdagingen op het gebied van mobiele beveiliging te helpen aanpakken. In datzelfde jaar nam Pulse Secure de toonaangevende leverancier van mobiele beveiliging, MobileSpaces, over. In 2015 lanceerde Pulse Secure Pulse One. Dit systeem bood centraal beleidsbeheer dat veilige toegang voor alle endpoints en mobiele apparaten tot bedrijfstoepassingen op locatie en in de cloud mogelijk maakte.

Pulse Secure is op 1 december 2020 overgenomen door Ivanti.

Pulse Secure-producten

Secure Access-oplossingen waarop ondernemingen vertrouwen om hun personeel productiever te maken.

Pulse Zero Trust Access (PZTA)
Pulse Connect Secure
Pulse Policy Secure
Pulse Virtual Traffic Manager
Pulse One

Ook na de verkoop nog altijd uw partner

Wij bazuinen onze technologie niet rond om vervolgens bij de ondersteuning verstek te laten gaan

Onze technische vertegenwoordigers staan klaar om u te helpen uw eindgebruikers productief te houden en informatie te verstrekken die gemakkelijk vindbare antwoorden geeft op vaak gestelde vragen.

Meld een ondersteuningsprobleem via self-service, neem contact op met uw plaatselijke ondersteuningsteam voor persoonlijke hulp, werk samen met experts, raadpleeg kennisbankartikelen, en neem deel aan discussieforums.

Links naar nuttige informatie

Documentatie
Ondersteuning
Gemeenschap