MobileIron

Het eerste mobiel-centrische beveiligingsplatform

MobileIron is in 2007 opgericht door Ajay Mishra en Suresh Batchu als het eerste mobiel-centrische, zero trust platform in de sector, gebouwd op een unified endpoint management (UEM) basis. De mobiel-centrische, zero trust benadering van MobileIron zorgde ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers, apparaten, apps en diensten toegang hadden tot bedrijfsmiddelen. Het bedrijf ging in 2014 naar de beurs en handelde onder het tickersymbool MOBL.

Mobilelron is op 1 december 2020 overgenomen door Ivanti.

MobileIron producten

Het MobileIron-platform is gebouwd om bedrijfsgegevens te beveiligen en te beheren in een wereld waarin mensen met mobiele apparaten en moderne endpoints toegang hebben tot cloudgegevens.

Zero Sign-On
Threat Defense

Ook na de verkoop nog altijd uw partner

Wij bazuinen onze technologie niet rond om vervolgens bij de ondersteuning verstek te laten gaan

Onze technische vertegenwoordigers staan klaar om u te helpen uw eindgebruikers productief te houden en informatie te verstrekken die gemakkelijk vindbare antwoorden geeft op vaak gestelde vragen.

Meld een ondersteuningsprobleem via self-service, neem contact op met uw plaatselijke ondersteuningsteam voor persoonlijke hulp, werk samen met experts, raadpleeg kennisbankartikelen, en neem deel aan discussieforums.

Links naar nuttige informatie

Documentatie
Ondersteuning
Gemeenschap