Lumension Security

Voor optimale beveiliging en efficiënt IT-beleid

Als wereldleider in endpoint management en beveiliging ontwikkelt, integreert en verkoopt Lumension Security, Inc. beveiligingssoftware-oplossingen die bedrijven helpen: 1) gegevensverlies en -diefstal te voorkomen dankzij een verplicht encryptie voor verwijderbare apparaten; 2) kwetsbaarheden in heterogene besturingssystemen, configuraties en applicaties van derden te identificeren en patchen; 3) een betrouwbare endpointomgeving te verzekeren door het afwenden van malware en ongeautoriseerde applicaties; 4) de kosten van compliance in te perken en de belangrijkste IT-risico’s onder controle te houden en 5) overzicht te bieden in alle toepassingen die op het netwerk draaien .
 
Van 2010 tot 2014 stond Lumension gepositioneerd als een Visionary in Gartner’s Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms.
 
In 2015 fuseerde Lumension en FrontRange tot HEAT Software, aangestuurd door de participatiemaatschappij Clearlake Capital. Clearlake voegde in januari 2017 HEAT software toe aan de nieuwe platforminvestering in LANDESK, die deel uitmaakte van de transactie van Clearlake om LANDESK over te nemen. Dit leidde tot de oprichting van het huidige Ivanti. 

Lumension Oplossingen

Het portfolio van Lumension bevat oplossingen voor datacenters tot desktops en mobiele apparaten. Dit resulteert in een beperkt risico, betere beveiliging en een goede voorbereiding op audits tegen een lagere investering van operationele middelen, tijd en geld. 

Endpoint Security
Patch for Linux, UNIX, Mac
Patch for MEM

wij blijven JOUW PARTNER

Onze communicatie valt niet stil na aankoop.

Onze technici staan voor je klaar om jouw eindgebruikers productief te laten werken. Met heldere uitleg geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Registreer je supportvraag via selfservice, neem contact op met je lokale supportteam voor persoonlijke assistentie, werk samen met specialisten, duik in onze kennisbank en neem deel aan discussieforums.

Handige informatie

Documentatie
Support
Community