LANDESK

De pionier in IT Service Management

LANDESK is ruim 25 jaar de marktleider voor IT-systeembeheer met een van de meest gerenommeerde en bekroonde oplossingen: LANDESK Management Suite (nu Ivanti Endpoint Manager).

LANDESK werd opgericht in 1985 onder de naam LANSystems. Na overname door Intel in 1991 ontstond de LANDESK-afdeling. Vanaf 2002 ging het bedrij zijn eigen weg als zelfstandige spin-off. LANDESK Software werd in 2011 overgenomen door de participatiemaatschappij Thoma Bravo. In 2012 kocht LANDESK zowel Managed Planet als Wavelink, een bedrijf dat mobiliteitsoplossingen voor supply chain ontwikkelt. LANDESK kocht in 2013 Shavlik van VMware, een innovator voor patch management en netwerkbeveiliging. 

In 2015 trok het bedrijf Xtraction Solutions aan, een onderneming die business intelligence koppelt aan IT-operations. Een jaar later voegde LANDESK het bedrijf AppSense toe aan het portolio, een baanbrekende leverancier van IT-beheersoplossingen voor beveiligde gebruikersomgevingen.

Clearlake Capital kocht LANDESK van Thoma Bravo in januari 2017 en combineerde LANDESK met de HEAT Software waaruit Ivanti ontstond.

LANDESK Oplossingen

De technologieĆ«n van LANDESK worden door Ivanti rechtstreeks of via partners ingezet in verschillende branches: van gezondheidszorg, overheid, onderwijs, de financiĆ«le en juridische sector, industrie, detailhandel, transportsector tot nutsbedrijven.

Endpoint Manager
Endpoint Security

WIJ blijven JOUW PARTNER

Onze communicatie valt niet stil na aankoop.

Onze technici staan voor je klaar om jouw eindgebruikers productief te laten werken. Met heldere uitleg geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Registreer je supportvraag via selfservice, neem contact op met je lokale supportteam voor persoonlijke assistentie, werk samen met specialisten, duik in onze kennisbank en neem deel aan discussieforums.

Handige informatie

Documentatie
Support
Community