Concorde

De Toekomst van Software Asset Management

In tegenstelling tot traditionele Software Asset Manager oplossingen, waarbij je dure modules voor verschillende leveranciers of platforms moet kopen, krijg je met de hulp van Concorde een helder overzicht over complexe, op server gebaseerde producten zoals die van Oracle, Microsoft, VMware en IBM.

Ivanti voegde de voormalig Ivanti ONE Partner in april 2017 met steun van Clear Lake Capital toe aan het portfolio. Dankzij Concorde’s deelname aan het partnerprogramma kon Ivanti de technologie goed doorlichten en inschatten welke waarde die zou hebben voor haar klanten alvorens het bedrijf over te nemen.

Ivanti is van plan om met de hulp van het Concorde-team te investeren in voortdurende ontwikkeling en integratie. Zo kan Ivanti organisaties blijven helpen om de kosten te beperken van klanten- en datacentertoepassingen, minder kosten en tijd te spenderen aan audits en hun budgetcycli beter te voorspellen.

Overzicht en controle van je software assets

Beheer je softwarelicenties en abonnementen op één plaats binnen je hybride IT-omgeving. Krijg een helder overzicht om je kosten en aansprakelijkheden te beheren: van IBM in je datacenter, VMware voor virtualisatie, Office 365 op je desktops tot AWS in de cloud. Tegelijkertijd bespaar je kosten en ben je compliant met wet- en regelgeving. 

IT Asset Management Suite
Asset Manager for endpoints
License Optimizer for clients
License Optimizer for clients

Wij blijven jouw partner

Onze communicatie valt niet stil na aankoop.

Onze technici staan voor je klaar om jouw eindgebruikers productief te laten werken. Met heldere uitleg geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Registreer je supportvraag via selfservice, neem contact op met je lokale supportteam voor persoonlijke assistentie, werk samen met specialisten, duik in onze kennisbank en neem deel aan discussieforums.

Handige informatie

Documentatie
Support
Community