AppSense

Voor een optimale gebruikerservaring

AppSense was een toonaangevende leverancier van IT-beheersoplossingen voor beveiligde gebruikersomgevingen. Het bedrijf werd opgericht in 1999 en heeft duizenden klanten bijgestaan en miljoenen endpoints beveiligd. Met de hulp van AppSense kunnen IT-afdelingen het maximale uit hun digitale werkplek halen. 

Oorspronkelijk was het bedrijf gevestigd in Daresbury, Engeland. AppSense opende in 2010 een hoofdkantoor in New York City en een research en development centrum in Sunnyvale, Californië. Het bedrijf koos er in 2013 voor om hun hoofdkantoor te verhuizen van New York City naar Sunnyvale. 

LANDESK nam AppSense over in april 2016. Zowel de AppSense als de LANDESK productmerken werden in januari 2017 ondergebracht bij Ivanti als resultaat van de overname van LANDESK door Clearlake Capital, waaruit het bedrijf Ivanti is ontstaan. 

AppSense Oplossingen

AppSense verzekert een optimale IT-gebruikerservaring waardoor werknemers aan productiviteit en efficiëntie winnen. De gebruikers krijgen wat ze nodig hebben om hun baan uit te voeren, niet meer en niet minder.

Application Control
Environment Manager
DesktopNow
Performance Manager

Wij blijven jouw partner

Onze communicatie valt niet stil na aankoop.

Onze technici staan voor je klaar om jouw eindgebruikers productief te laten werken. Met heldere uitleg geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Registreer je supportvraag via selfservice, neem contact op met je lokale supportteam voor persoonlijke assistentie, werk samen met specialisten, duik in onze kennisbank en neem deel aan discussieforums.

Handige informatie

Documentatie
Support
Community