Management Team

Ervaring en expertise

Onze directieleden hebben een zee aan ervaring in de IT software-industrie (kijk gerust even naar hun LinkedIn profiel). Het zijn ware industrie-experts. Ze werken hard en zijn vaak onderweg om ervoor te zorgen dat elke Ivanti-klant en -medewerker weet dat ze deel uitmaken van een team dat de IT-wereld aan het veranderen is. Dat noemen wij: The Power of Unified IT.

Jeff Abbott
Chief Executive Officer
Jeff Abbott
Chief Executive Officer

Als CEO van Ivanti overziet Jeff alle aspecten van de groeistrategie en richting van het bedrijf. Voordat hij in oktober 2021 CEO van Ivanti werd, was Jeff sinds januari 2020 President van Ivanti. Jeff heeft meer dan 25 jaar ervaring in de enterprise software- en dienstenindustrie, bij bedrijven als Accenture, Oracle, en Infor. Jeff heeft diploma‘s van de University of Tennessee en Georgia State University. Hij zit in de National Alumni Board van de University of Tennessee, en heeft eerder bestuursfuncties bekleed bij de Georgia Leukemia and Lymphoma Society en de Posse' Foundation.

Rick Martin
Chief Financial Officer
Rick Martin
Chief Financial Officer

Rick wordt verantwoordelijk voor Ivanti's strategie om Financiële Uitmuntendheid te bereiken en zal toezicht houden op alle aspecten van de Financiën en Facilitaire teams. Rick heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van organisaties om groei te stimuleren, financiële risico's te minimaliseren, en financiële risico's en controles te implementeren.

Rick komt naar Ivanti met meer dan 20 jaar aan private equity-ondersteunde accountingervaring en heeft een reputatie in het genereren van incrementele ondernemingswaarde voor bedrijven in zowel hoge groei als herstructureringsomgevingen. Hij heeft de CFO rol vervuld bij verschillende bedrijven, waaronder: RentPath, Symphony Health Solutions en DecisionOne Corp.

Rick heeft een Master of Science in Taxation, University of Hartford en een B.S. in accounting, University of Connecticut.

Nayaki Nayyar
President & Chief Product Officer
Nayaki Nayyar
President & Chief Product Officer

Nayaki Nayyar is de uitvoerend president en chief product officer bij Ivanti. Ze is verantwoordelijk voor het aansturen van Ivanti’s volgende generatie innovatie op het gebied van cybersecurity, robotautomatisering, endpoint- en edge-apparaatbeheer en bedrijfsservicebeheer.

Voordat ze bij Ivanti kwam, was Nayaki president van de Digital Service and Operations Management Business Unit bij BMC Software, Inc., waar ze de evolutie van BMC naar het cognitieve tijdperk leidde met de lancering en groei van de BMC Helix-suite.  Nayaki was ook General Manager van de Internet of Things-divisie van SAP en bekleedde senior leidinggevende posities in de bedrijfsstrategie en de cloud-unit van SAP.  Ze was senior vice-president van de business unit cloud voor klantbetrokkenheid van SAP, waar ze een aanzienlijke groei realiseerde in de cloud-, CRM- en mobiele business units van het bedrijf. Nayaki heeft tijdens haar vroege jaren bij Shell en Valero een enorme ervaring opgedaan in de sector.

Nayaki is momenteel lid van de raad van bestuur van Veritone, een toonaangevende leverancier van technologieoplossingen in kunstmatige intelligentie en van Corteva, Inc. een beursgenoteerd agriscience-bedrijf. Ze heeft een B.E. in werktuigbouwkunde van Osmania University (India) en een M.S. in computerwetenschappen van de Universiteit van Houston, en ze is afgestudeerd aan het Stanford Executive Program.

Dennis Kozak
Chief Operating Officer (COO)
Dennis Kozak
Chief Operating Officer (COO)

Dennis is als Chief Operating Officer voor Ivanti verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsactiviteiten waaronder de verkoop-, marketing- en operationele organisaties.

Dennis brengt tientallen jaren ervaring mee naar Ivanti, zoals het realiseren van verkoopgroei, het integreren van overnames en tegelijkertijd het bereiken van operationele uitmuntendheid door innovatie en culturele transformaties. Ook brengt hij sterke kanaalervaring mee, waarmee hij het momentum van het Partner Programma van Ivanti zal versnellen.

Dennis heeft leidinggevende functies bekleed bij Avaya en CA Technologies, waar hij leiding gaf aan organisaties zoals wereldwijde verkoop, wereldwijde kanaalverkoop en -strategie, verkoopactiviteiten en bedrijfstransformatie om een volgende generatie portfoliostrategie te leveren.

Helen Masters
Executive Vice President en General Manager, International Sales
Helen Masters
Executive Vice President en General Manager, International Sales

Helen Masters is de Executive Vice President en General Manager van International Sales bij Ivanti.

Helen is een ervaren verkoopleider met meer dan 20 jaar ervaring als senior executive en strategisch consulent in bedrijfssoftwareoplossingen. Ze werkt nauw samen met haar teams en klanten om specifieke pijnpunten te begrijpen en resultaten te leveren. Voorheen bekleedde Helen strategische verkoopposities voor CA, SAP, Infor en Cisco Systems.

Ze heeft een bachelor in economie van Macquarie University.

Cyrus Hatfield
Executive Vice President and General Manager, America's Sales
Cyrus Hatfield
Executive Vice President and General Manager, America's Sales

Cyrus is de Executive Vice President en General Manager van Americas Sales bij Ivanti en is verantwoordelijk voor de leiding over de verkooporganisatie.

Cyrus is in 2016 bij Ivanti gekomen en heeft invloed gehad op het vormgeven van de verkooporganisatie van Ivanti, geheel met een focus op de klant. Voorafgaand aan Ivanti was Cyrus de Vice President van Digital Commerce Solutions bij Pitney Bowes Software en Vice President van Enterprise Sustainability Solutions bij Infor.

Hij heeft een Bachelor of Business Administration van Marshall University.

Melissa Puls
Senior Vice President en Chief Marketing Officer
Melissa Puls
Senior Vice President en Chief Marketing Officer

Melissa is de Senior Vice President en Chief Marketing Officer (CMO) bij Ivanti en is verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingfunctie van Ivanti.

Melissa brengt tientallen jaren ervaring met zich mee naar Ivanti met een sterke reputatie in het stimuleren van groei door een klantgerichte benadering en het integreren van marketingstrategieën voor overgenomen bedrijven. Recentelijk was ze senior vice president en CMO bij Avid. Voorafgaand aan deze functie bekleedde Melissa tevens CMO- en leidinggevende marketingfuncties bij Optanix, Progress, Iron Mountain en Infor.

Ze heeft een bachelordiploma in communicatie en psychologie behaald aan de Franklin Pierce University.

Jason Incorvaia
Senior Vice President van Global Operations
Jason Incorvaia
Senior Vice President van Global Operations

Jason is de senior vice president van Global Operations bij Ivanti, waar hij verantwoordelijk is voor het leiden van de teams van sales, services, marketing en development operations, en ook het project management office. Hij kwam bij Ivanti na Ivanti's overname van Pulse Secure, een mobiel beveiligingsbedrijf, in december van 2020.

Jason heeft meer dan 15 jaar ervaring in de software-industrie en heeft verschillende leidinggevende posities bekleed in sales, marketing, business development en global management. Voordat hij in 2021 bij Ivanti kwam, was hij senior vice president van worldwide operations bij Pulse Secure, waar hij verantwoordelijk was voor de aansturing van global operations. Voorafgaand aan Pulse Secure, was hij manager van global alliances voor Oracle's wereldwijde samenwerkingsverbanden en kanalen, waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van relaties met wereldwijde ISV's met een omzet van $ 100 miljoen als gevolg. Hij begon zijn carrière bij Sun Microsystems, waar hij toezicht hield op het partnerprogramma en verantwoordelijk was voor de technologie-adoptie en de marktintroductiestrategie met EMEA-partners.

Hij heeft een Bachelor's degree in internationaal ondernemen van San Jose State University.

Kristen Kamp
Senior Vice President, Global Human Resources
Kristen Kamp
Senior Vice President, Global Human Resources

Kristen is SVP en hoofd van Global HR, verantwoordelijk voor alle aspecten van Ivanti's HR-organisatiestrategie. Haar focus ligt op het werven, behouden en ontwikkelen van Ivanti talent in lijn met de Missie en Kernwaarden van de onderneming. Kristen wil de groei en het succes van Ivanti aanjagen door productieve samenwerkingsverbanden, een flexibele houding en weloverwogen inzichten. 

Kristen kwam in januari 2020 bij Ivanti. Daarvoor was ze 15 jaar werkzaam bij Infor waar ze Sr. Director, HR was. Eerder in haar loopbaan bekleedde ze HR-functies bij nVisia en First Data ISG. Kristen heeft een Bachelor in Psychologie en een minor in Engels van de Clark University.

Brooke Johnson
Senior Vice President en Chief Legal Counsel
Brooke Johnson
Senior Vice President en Chief Legal Counsel

Als General Counsel leidt Brooke wereldwijd de juridische afdeling van Ivanti en adviseert ze het bedrijf over een breed scala aan juridische en zakelijke aangelegenheden.

Brooke trad in 2017 in dienst bij Ivanti als Senior Counsel en werkte zich op door toezicht te houden op wereldwijde verkooptransacties en licentiebeheer, procesvoering, privacy, security, facilities, werkvraagstukken en andere dringende zaken voor het internationale team. Voorafgaand aan Ivanti was Brooke managing partner bij Manning Curtis Bradshaw & Bednar, die openbare en particuliere bedrijven bijstaan bij diverse zakelijke en commerciële geschillen.

Ze behaalde haar bachelor Engels aan de University of Utah en behaalde een J.D. aan de University of Utah S.J. Quinney College of Law.