Management Team

Ervaring en expertise

Onze directieleden hebben een zee aan ervaring in de IT software-industrie (kijk gerust even naar hun LinkedIn profiel). Het zijn ware industrie-experts. Ze werken hard en zijn vaak onderweg om ervoor te zorgen dat elke Ivanti-klant en -medewerker weet dat ze deel uitmaken van een team dat de IT-wereld aan het veranderen is. Dat noemen wij: The Power of Unified IT.

Jim Schaper
Voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer
Jim Schaper
Voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer

Jim is voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Ivanti. Hij is verantwoordelijk voor de zakelijke strategie, uitvoering en operatie van het bedrijf.

Jim heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van software- en technologiebedrijven door perioden van snelle groei, aangevuld met diepgaande kennis van private equity-gesteunde bedrijven. Jim was de oprichter en CEO van het internationale softwarebedrijf Infor. Onder zijn leiding steeg de jaarlijkse omzet binnen vijf jaar van $ 40 miljoen naar meer dan $ 2 miljard. Eerder was hij de CEO van Dun & Bradstreet Software en Primis Corporation en Executive Vice President en COO van Per-Se Technologies, dat nu onderdeel is van McKesson.

Jim behaalde zijn diploma aan de Universiteit van South Carolina, waar hij een tweevoudig All-American langeafstandsloper was en schoolrecordhouder is. Hij werd in 2019 toegevoegd aan de Hall of Fame van de universiteit voor zijn prestaties.

Jeff Abbott
President
Jeff Abbott
President

Als President van Ivanti houdt Jeff toezicht op de product- en go-to-marketstrategie en uitvoering, inclusief productontwikkeling, product management, marketing, wereldwijde verkoop, customer experience en operatie.

Jeff heeft meer dan 25 jaar ervaring in de software- en service-industrie. Zo was hij werkzaam bij Accenture, Oracle en Infor. Bij Oracle was Jeff de algemeen directeur van een wereldwijde businessunit met volledige winst- en verliesverantwoordelijkheid (P&L). Zo was Jeff verantwoordelijk voor 66% van Oracle's klantenbestand. Bij Infor bekleedde Jeff tal van leidinggevende functies voor alliances, channel, marketing en product management.

Jeff behaalde diploma’s aan de Georgia State University en de University of Tennessee. Hij is bestuurslid van de Georgia Leukemia and Lymphoma Society en is een nationaal bestuurslid van de Posse ’Foundation - een non-profitorganisatie die studiebeurzen aanbiedt aan toekomstige leiders met een diverse achtergrond in de Verenigde Staten.

David Earhart
President, Security Business Unit
David Earhart
President, Security Business Unit

David is de President van de Security Business Unit bij Ivanti.

David heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en systeembeheer, en levert een consistente omzetgroei en toonaangevende, goed presterende organisaties. Zijn meest recente positie was President van One Identity, de beveiligingseenheid van Quest. Voorafgaand aan deze rol bekleedde David ook CEO- en leiderschapsfuncties bij Core Security, CA, BMC Software en anderen.

Hij behaalde een bachelor in financiën aan de Texas Tech University. David zit momenteel in drie besturen op het gebied van beveiliging en is bestuurslid van de North Georgia Autism Foundation in relatie tot de IT Bridge Academy.

Michael McClellan
Chief Financial Officer
Michael McClellan
Chief Financial Officer

Als CFO is Michael verantwoordelijk voor de financiële strategie, IT, juridische zaken, huisvesting en human resources van Ivanti.

Michael heeft een rijke achtergrond in het stimuleren van bedrijfsgroei en het minimaliseren van financiële risico’s. De eerste 18 jaar van zijn carrière bracht hij door in verschillende boekhoudkundige en financiële functies bij Ingram Micro, voordat hij CFO van Tolt Solutions werd. Michael vervulde recentelijk de rol van CFO bij JetSmarter.

Michael heeft een Bachelor in Finance van de University of Utah en een MBA van Pepperdine. Hij is ook een gecertificeerd Management Accountant.

Glenn Goldberg
Senior Vice President, Human Resources
Glenn Goldberg
Senior Vice President, Human Resources

Glenn is de Senior Vice President van Human Resources bij Ivanti. Hij is verantwoordelijk voor Ivanti's wereldwijde HR-strategie en -functies.

Glenn beschikt over tientallen jaren ervaring op het gebied van corporate HR, gekoppeld aan een unieke kijk op bedrijfsvoering en management en op de ontwikkeling van medewerkers. Hij was eerder vicepresident bij Infor en NxTrend Technology.

Hij heeft een bachelordiploma in psychologie behaald aan de American University.

Nayaki Nayyar
Uitvoerend vice-president & chief product officer
Nayaki Nayyar
Uitvoerend vice-president & chief product officer

Nayaki Nayyar is de uitvoerend vice-president en chief product officer bij Ivanti. Ze is verantwoordelijk voor het aansturen van Ivanti’s volgende generatie innovatie op het gebied van cybersecurity, robotautomatisering, endpoint- en edge-apparaatbeheer en bedrijfsservicebeheer.

Voordat ze bij Ivanti kwam, was Nayaki president van de Digital Service and Operations Management Business Unit bij BMC Software, Inc., waar ze de evolutie van BMC naar het cognitieve tijdperk leidde met de lancering en groei van de BMC Helix-suite.  Nayaki was ook General Manager van de Internet of Things-divisie van SAP en bekleedde senior leidinggevende posities in de bedrijfsstrategie en de cloud-unit van SAP.  Ze was senior vice-president van de business unit cloud voor klantbetrokkenheid van SAP, waar ze een aanzienlijke groei realiseerde in de cloud-, CRM- en mobiele business units van het bedrijf. Nayaki heeft tijdens haar vroege jaren bij Shell en Valero een enorme ervaring opgedaan in de sector.

Nayaki is momenteel lid van de raad van bestuur van Veritone, een toonaangevende leverancier van technologieoplossingen in kunstmatige intelligentie en van Corteva, Inc. een beursgenoteerd agriscience-bedrijf. Ze heeft een B.E. in werktuigbouwkunde van Osmania University (India) en een M.S. in computerwetenschappen van de Universiteit van Houston, en ze is afgestudeerd aan het Stanford Executive Program.

Mary Trick
Executive Vice President en Chief Customer Officer
Mary Trick
Executive Vice President en Chief Customer Officer

Als Chief Customer Officer is Mary verantwoordelijk voor Ivanti’s customer success, support en services. Ze werkt organisatiebreed om een ​​uitstekende klantervaring te garanderen.

Mary heeft tientallen jaren ervaring in de technologie-industrie, waar ze managementopdrachten uitvoerde in Europa en de Verenigde Staten voor verschillende consultingpartijen. Voor ze zich bij Ivanti voegde was Mary actief in diverse sales, services en operationele managementposities bij Information Advantage, Sterling Software en Harris Corporation.

Mary studeerde Management Information Systems aan de University of Minnesota - Twin Cities en heeft een Customer Success Management Certificering van Rutgers. Ze is lid van de Executive Board van de Technical Services Industry Association (TSIA) en is lid van Forrester's Customer Experience Advisory Council.

Mark Chamberlain
Senior Vice President van Global Operations
Mark Chamberlain
Senior Vice President van Global Operations

Mark is de Senior Vice President van Global Operations bij Ivanti en is verantwoordelijk voor de teams van sales, services, marketing en development, en voor PMO. 

Mark is al meer dan 20 jaar finance en operations leider. Zijn meest recente rol was die van vice president of finance voor Avetta, een snel groeiend softwarebedrijf in facility management, energie en productie. Hij heeft controller- en financiële functies bekleed bij andere technologiebedrijven en was voorheen de vice-president van verkoopactiviteiten en partnerprogramma's en vice-president van financiën bij Ivanti - we vinden het geweldig om hem weer terug te hebben in het Ivanti-team! 

Hij heeft een Bachelor in Internacional Relations van Brigham Young University en een MBA in finance van de University of Illinois in Urbana-Champaign. 

Melissa Puls
Senior Vice President en Chief Marketing Officer
Melissa Puls
Senior Vice President en Chief Marketing Officer

Melissa is de Senior Vice President en Chief Marketing Officer (CMO) bij Ivanti en is verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingfunctie van Ivanti.

Melissa brengt tientallen jaren ervaring met zich mee naar Ivanti met een sterke reputatie in het stimuleren van groei door een klantgerichte benadering en het integreren van marketingstrategieën voor overgenomen bedrijven. Recentelijk was ze senior vice president en CMO bij Avid. Voorafgaand aan deze functie bekleedde Melissa tevens CMO- en leidinggevende marketingfuncties bij Optanix, Progress, Iron Mountain en Infor.

Ze heeft een bachelordiploma in communicatie en psychologie behaald aan de Franklin Pierce University.

John Flavin
Senior Vice President en General Manager van de Independent Business Unit, Supply Chain Business Unit en License Management
John Flavin
Senior Vice President en General Manager van de Independent Business Unit, Supply Chain Business Unit en License Management

John Flavin is verantwoordelijk voor de Independent Business Unit en Supply Chain Business Unit teams van Ivanti. Deze teams opereren als zelfstandige organisaties binnen het bedrijf. John heeft meer dan 25 jaar ervaring in executive management, verkoop en consultingfuncties binnen de applicatiesoftwarebranche.

John was eerder President en CEO van Future Three, dat later werd overgenomen door Infor. Bij Infor was John wereldwijd verantwoordelijk voor de verkoop binnen de productie- en distributiebranche, professional services en productstrategie en -ontwikkeling. Daarnaast heeft John diverse senior functies bekleed bij JBA International en Unisys.

Eerder was John bij Ford Motor Company en Massey Ferguson, Ltd. werkzaam. Hij was ook lid van de raad van bestuur van de Auto Industry Action Group (AIAG). Hij heeft een bachelor in economie van de Eastern Michigan University.

Helen Masters
Senior Vice President, International Sales
Helen Masters
Senior Vice President, International Sales

Helen Masters is de Senior Vice President van International Sales bij Ivanti.

Helen is een ervaren verkoopleider met meer dan 20 jaar ervaring als senior executive en strategisch consulent in bedrijfssoftwareoplossingen. Ze werkt nauw samen met haar teams en klanten om specifieke pijnpunten te begrijpen en resultaten te leveren. Voorheen bekleedde Helen strategische verkoopposities voor CA, SAP, Infor en Cisco Systems.

Ze heeft een bachelor in economie van Macquarie University.

Brooke Johnson
General Counsel
Brooke Johnson
General Counsel

Als General Counsel leidt Brooke wereldwijd de juridische afdeling van Ivanti en adviseert ze het bedrijf over een breed scala aan juridische en zakelijke aangelegenheden.

Brooke trad in 2017 in dienst bij Ivanti als Senior Counsel en werkte zich op door toezicht te houden op wereldwijde verkooptransacties en licentiebeheer, procesvoering, privacy, security, facilities, werkvraagstukken en andere dringende zaken voor het internationale team. Voorafgaand aan Ivanti was Brooke managing partner bij Manning Curtis Bradshaw & Bednar, die openbare en particuliere bedrijven bijstaan bij diverse zakelijke en commerciële geschillen.

Ze behaalde haar bachelor Engels aan de University of Utah en behaalde een J.D. aan de University of Utah S.J. Quinney College of Law.