Management Team

Ervaring en expertise

Onze directieleden hebben een zee aan ervaring in de IT software-industrie (kijk gerust even naar hun LinkedIn profiel). Het zijn ware industrie-experts. Ze werken hard en zijn vaak onderweg om ervoor te zorgen dat elke Ivanti-klant en -medewerker weet dat ze deel uitmaken van een team dat de IT-wereld aan het veranderen is. Dat noemen wij: The Power of Unified IT.

Jeff Abbott
Chief Executive Officer
Jeff Abbott
Chief Executive Officer

Als CEO van Ivanti overziet Jeff alle aspecten van de groeistrategie en richting van het bedrijf. Voordat hij in oktober 2021 CEO van Ivanti werd, was Jeff sinds januari 2020 President van Ivanti. Jeff heeft meer dan 25 jaar ervaring in de enterprise software- en dienstenindustrie, bij bedrijven als Accenture, Oracle, en Infor. Jeff heeft diploma‘s van de University of Tennessee en Georgia State University. Hij zit in de National Alumni Board van de University of Tennessee, en heeft eerder bestuursfuncties bekleed bij de Georgia Leukemia and Lymphoma Society en de Posse' Foundation.

Nayaki Nayyar
President & Chief Product Officer
Nayaki Nayyar
President & Chief Product Officer

Nayaki Nayyar is de uitvoerend vice-president en chief product officer bij Ivanti. Ze is verantwoordelijk voor het aansturen van Ivanti’s volgende generatie innovatie op het gebied van cybersecurity, robotautomatisering, endpoint- en edge-apparaatbeheer en bedrijfsservicebeheer.

Voordat ze bij Ivanti kwam, was Nayaki president van de Digital Service and Operations Management Business Unit bij BMC Software, Inc., waar ze de evolutie van BMC naar het cognitieve tijdperk leidde met de lancering en groei van de BMC Helix-suite.  Nayaki was ook General Manager van de Internet of Things-divisie van SAP en bekleedde senior leidinggevende posities in de bedrijfsstrategie en de cloud-unit van SAP.  Ze was senior vice-president van de business unit cloud voor klantbetrokkenheid van SAP, waar ze een aanzienlijke groei realiseerde in de cloud-, CRM- en mobiele business units van het bedrijf. Nayaki heeft tijdens haar vroege jaren bij Shell en Valero een enorme ervaring opgedaan in de sector.

Nayaki is momenteel lid van de raad van bestuur van Veritone, een toonaangevende leverancier van technologieoplossingen in kunstmatige intelligentie en van Corteva, Inc. een beursgenoteerd agriscience-bedrijf. Ze heeft een B.E. in werktuigbouwkunde van Osmania University (India) en een M.S. in computerwetenschappen van de Universiteit van Houston, en ze is afgestudeerd aan het Stanford Executive Program.

Michael McClellan
Chief Financial Officer
Michael McClellan
Chief Financial Officer

Als CFO is Michael verantwoordelijk voor de financiële strategie, IT, juridische zaken, huisvesting en human resources van Ivanti.

Michael heeft een rijke achtergrond in het stimuleren van bedrijfsgroei en het minimaliseren van financiële risico’s. De eerste 18 jaar van zijn carrière bracht hij door in verschillende boekhoudkundige en financiële functies bij Ingram Micro, voordat hij CFO van Tolt Solutions werd. Michael vervulde recentelijk de rol van CFO bij JetSmarter.

Michael heeft een Bachelor in Finance van de University of Utah en een MBA van Pepperdine. Hij is ook een gecertificeerd Management Accountant.

Helen Masters
Executive Vice President, International Sales
Helen Masters
Executive Vice President, International Sales

Helen Masters is de Executive Vice President van International Sales bij Ivanti.

Helen is een ervaren verkoopleider met meer dan 20 jaar ervaring als senior executive en strategisch consulent in bedrijfssoftwareoplossingen. Ze werkt nauw samen met haar teams en klanten om specifieke pijnpunten te begrijpen en resultaten te leveren. Voorheen bekleedde Helen strategische verkoopposities voor CA, SAP, Infor en Cisco Systems.

Ze heeft een bachelor in economie van Macquarie University.

Cyrus Hatfield
Executive Vice President, America's Sales
Cyrus Hatfield
Executive Vice President, America's Sales

Cyrus is de Executive Vice President van Americas Sales bij Ivanti en is verantwoordelijk voor de leiding over de verkooporganisatie.

Cyrus is in 2016 bij Ivanti gekomen en heeft invloed gehad op het vormgeven van de verkooporganisatie van Ivanti, geheel met een focus op de klant. Voorafgaand aan Ivanti was Cyrus de Vice President van Digital Commerce Solutions bij Pitney Bowes Software en Vice President van Enterprise Sustainability Solutions bij Infor.

Hij heeft een Bachelor of Business Administration van Marshall University.

Glenn Goldberg
Senior Vice President, Human Resources
Glenn Goldberg
Senior Vice President, Human Resources

Glenn is de Senior Vice President van Human Resources bij Ivanti. Hij is verantwoordelijk voor Ivanti's wereldwijde HR-strategie en -functies.

Glenn beschikt over tientallen jaren ervaring op het gebied van corporate HR, gekoppeld aan een unieke kijk op bedrijfsvoering en management en op de ontwikkeling van medewerkers. Hij was eerder vicepresident bij Infor en NxTrend Technology.

Hij heeft een bachelordiploma in psychologie behaald aan de American University.

Melissa Puls
Senior Vice President en Chief Marketing Officer
Melissa Puls
Senior Vice President en Chief Marketing Officer

Melissa is de Senior Vice President en Chief Marketing Officer (CMO) bij Ivanti en is verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingfunctie van Ivanti.

Melissa brengt tientallen jaren ervaring met zich mee naar Ivanti met een sterke reputatie in het stimuleren van groei door een klantgerichte benadering en het integreren van marketingstrategieën voor overgenomen bedrijven. Recentelijk was ze senior vice president en CMO bij Avid. Voorafgaand aan deze functie bekleedde Melissa tevens CMO- en leidinggevende marketingfuncties bij Optanix, Progress, Iron Mountain en Infor.

Ze heeft een bachelordiploma in communicatie en psychologie behaald aan de Franklin Pierce University.

Jason Incorvaia
Senior Vice President van Global Operations
Jason Incorvaia
Senior Vice President van Global Operations

Jason is de senior vice president van Global Operations bij Ivanti, waar hij verantwoordelijk is voor het leiden van de teams van sales, services, marketing en development operations, en ook het project management office. Hij kwam bij Ivanti na Ivanti's overname van Pulse Secure, een mobiel beveiligingsbedrijf, in december van 2020.

Jason heeft meer dan 15 jaar ervaring in de software-industrie en heeft verschillende leidinggevende posities bekleed in sales, marketing, business development en global management. Voordat hij in 2021 bij Ivanti kwam, was hij senior vice president van worldwide operations bij Pulse Secure, waar hij verantwoordelijk was voor de aansturing van global operations. Voorafgaand aan Pulse Secure, was hij manager van global alliances voor Oracle's wereldwijde samenwerkingsverbanden en kanalen, waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van relaties met wereldwijde ISV's met een omzet van $ 100 miljoen als gevolg. Hij begon zijn carrière bij Sun Microsystems, waar hij toezicht hield op het partnerprogramma en verantwoordelijk was voor de technologie-adoptie en de marktintroductiestrategie met EMEA-partners.

Hij heeft een Bachelor's degree in internationaal ondernemen van San Jose State University.

Matt Grabow
Vice President van Fusies & Overnames
Matt Grabow
Vice President van Fusies & Overnames

Matt is de Senior Vice President van Fusies & Overnames bij Ivanti en is verantwoordelijk voor alles wat met acquisities te maken heeft, waaronder: acquisitie-identificatie, dealuitvoering, integratieplanning en uitvoering. 

Matt heeft meer dan tien jaar ervaring in het leiden van fusies en overnames voor grote softwarebedrijven.Voordat hij bij Ivanti kwam, leidde Matt wereldwijde F&O voor Infor waar hij meer dan 30 overnames en strategische investeringen afrondde.Voordat hij bij Infor in dienst trad, leidde Matt de F&O-projecten voor Lawson Software en werkte hij ook als analist op het gebied van bedrijfssoftware voor investeringsbank Piper Jaffray.   

Hij behaalde een Bachelor in Finance aan het Gustavus Adolphus College en een Master of Business Administration aan de University of St Thomas. 

Brooke Johnson
Senior Vice President en Chief Legal Counsel
Brooke Johnson
Senior Vice President en Chief Legal Counsel

Als General Counsel leidt Brooke wereldwijd de juridische afdeling van Ivanti en adviseert ze het bedrijf over een breed scala aan juridische en zakelijke aangelegenheden.

Brooke trad in 2017 in dienst bij Ivanti als Senior Counsel en werkte zich op door toezicht te houden op wereldwijde verkooptransacties en licentiebeheer, procesvoering, privacy, security, facilities, werkvraagstukken en andere dringende zaken voor het internationale team. Voorafgaand aan Ivanti was Brooke managing partner bij Manning Curtis Bradshaw & Bednar, die openbare en particuliere bedrijven bijstaan bij diverse zakelijke en commerciële geschillen.

Ze behaalde haar bachelor Engels aan de University of Utah en behaalde een J.D. aan de University of Utah S.J. Quinney College of Law.