Management Team

Ervaring en expertise

Onze directieleden hebben een zee aan ervaring in de IT software-industrie (kijk gerust even naar hun LinkedIn profiel). Het zijn ware industrie-experts. Ze werken hard en zijn vaak onderweg om ervoor te zorgen dat elke Ivanti-klant en -medewerker weet dat ze deel uitmaken van een team dat de IT-wereld aan het veranderen is. Dat noemen wij: The Power of Unified IT.

Jim Schaper
Voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer
Jim Schaper
Voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer

Jim is voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Ivanti. Hij is verantwoordelijk voor de zakelijke strategie, uitvoering en operatie van het bedrijf.

Jim heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van software- en technologiebedrijven door perioden van snelle groei, aangevuld met diepgaande kennis van private equity-gesteunde bedrijven. Jim was de oprichter en CEO van het internationale softwarebedrijf Infor. Onder zijn leiding steeg de jaarlijkse omzet binnen vijf jaar van $ 40 miljoen naar meer dan $ 2 miljard. Eerder was hij de CEO van Dun & Bradstreet Software en Primis Corporation en Executive Vice President en COO van Per-Se Technologies, dat nu onderdeel is van McKesson.

Jim behaalde zijn diploma aan de Universiteit van South Carolina, waar hij een tweevoudig All-American langeafstandsloper was en schoolrecordhouder is. Hij werd in 2019 toegevoegd aan de Hall of Fame van de universiteit voor zijn prestaties.

Jeff Abbott
President
Jeff Abbott
President

Als President van Ivanti houdt Jeff toezicht op de product- en go-to-marketstrategie en uitvoering, inclusief productontwikkeling, product management, marketing, wereldwijde verkoop, customer experience en operatie.

Jeff heeft meer dan 25 jaar ervaring in de software- en service-industrie. Zo was hij werkzaam bij Accenture, Oracle en Infor. Bij Oracle was Jeff de algemeen directeur van een wereldwijde businessunit met volledige winst- en verliesverantwoordelijkheid (P&L). Zo was Jeff verantwoordelijk voor 66% van Oracle's klantenbestand. Bij Infor bekleedde Jeff tal van leidinggevende functies voor alliances, channel, marketing en product management.

Jeff behaalde diploma’s aan de Georgia State University en de University of Tennessee. Hij is bestuurslid van de Georgia Leukemia and Lymphoma Society en is een nationaal bestuurslid van de Posse ’Foundation - een non-profitorganisatie die studiebeurzen aanbiedt aan toekomstige leiders met een diverse achtergrond in de Verenigde Staten.

Michael McClellan
Chief Financial Officer
Michael McClellan
Chief Financial Officer

Als CFO is Michael verantwoordelijk voor de financiële strategie, IT, juridische zaken, huisvesting en human resources van Ivanti.

Michael heeft een rijke achtergrond in het stimuleren van bedrijfsgroei en het minimaliseren van financiële risico’s. De eerste 18 jaar van zijn carrière bracht hij door in verschillende boekhoudkundige en financiële functies bij Ingram Micro, voordat hij CFO van Tolt Solutions werd. Michael vervulde recentelijk de rol van CFO bij JetSmarter.

Michael heeft een Bachelor in Finance van de University of Utah en een MBA van Pepperdine. Hij is ook een gecertificeerd Management Accountant.

Mary Trick
Executive Vice President en Chief Customer Officer
Mary Trick
Executive Vice President en Chief Customer Officer

Als Chief Customer Officer is Mary verantwoordelijk voor Ivanti’s customer success, support en services. Ze werkt organisatiebreed om een ​​uitstekende klantervaring te garanderen.

Mary heeft tientallen jaren ervaring in de technologie-industrie, waar ze managementopdrachten uitvoerde in Europa en de Verenigde Staten voor verschillende consultingpartijen. Voor ze zich bij Ivanti voegde was Mary actief in diverse sales, services en operationele managementposities bij Information Advantage, Sterling Software en Harris Corporation.

Mary studeerde Management Information Systems aan de University of Minnesota - Twin Cities en heeft een Customer Success Management Certificering van Rutgers. Ze is lid van de Executive Board van de Technical Services Industry Association (TSIA) en is lid van Forrester's Customer Experience Advisory Council.

John Flavin
Senior Vice President en General Manager van de Independent Business Unit, Supply Chain Business Unit en License Management
John Flavin
Senior Vice President en General Manager van de Independent Business Unit, Supply Chain Business Unit en License Management

John Flavin is verantwoordelijk voor de Independent Business Unit en Supply Chain Business Unit teams van Ivanti. Deze teams opereren als zelfstandige organisaties binnen het bedrijf. John heeft meer dan 25 jaar ervaring in executive management, verkoop en consultingfuncties binnen de applicatiesoftwarebranche.

John was eerder President en CEO van Future Three, dat later werd overgenomen door Infor. Bij Infor was John wereldwijd verantwoordelijk voor de verkoop binnen de productie- en distributiebranche, professional services en productstrategie en -ontwikkeling. Daarnaast heeft John diverse senior functies bekleed bij JBA International en Unisys.

Eerder was John bij Ford Motor Company en Massey Ferguson, Ltd. werkzaam. Hij was ook lid van de raad van bestuur van de Auto Industry Action Group (AIAG). Hij heeft een bachelor in economie van de Eastern Michigan University.

Brooke Johnson
Als General Counsel leidt Brooke wereldwijd de juridische afdeling van Ivanti en adviseert ze het bedrijf over een breed scala aan juridische en zakelijke aangelegenheden. Brooke trad in 2017 in dien
Brooke Johnson
Als General Counsel leidt Brooke wereldwijd de juridische afdeling van Ivanti en adviseert ze het bedrijf over een breed scala aan juridische en zakelijke aangelegenheden. Brooke trad in 2017 in dien

Als General Counsel leidt Brooke wereldwijd de juridische afdeling van Ivanti en adviseert ze het bedrijf over een breed scala aan juridische en zakelijke aangelegenheden.

Brooke trad in 2017 in dienst bij Ivanti als Senior Counsel en werkte zich op door toezicht te houden op wereldwijde verkooptransacties en licentiebeheer, procesvoering, privacy, security, facilities, werkvraagstukken en andere dringende zaken voor het internationale team. Voorafgaand aan Ivanti was Brooke managing partner bij Manning Curtis Bradshaw & Bednar, die openbare en particuliere bedrijven bijstaan bij diverse zakelijke en commerciële geschillen.

Ze behaalde haar bachelor Engels aan de University of Utah en behaalde een J.D. aan de University of Utah S.J. Quinney College of Law.

Nayaki Nayyar
Executive Vice President & Chief Product Officer
Nayaki Nayyar
Executive Vice President & Chief Product Officer

Nayaki Nayyar is the Executive Vice President and Chief Product Office at Ivanti. She is responsible for driving Ivanti’s next generation innovation in Cybersecurity, Robotic Automation, Endpoint and Edge Device Management, and Enterprise Service Management.

Prior to joining Ivanti, Nayaki was President of the Digital Service and Operations Management Business Unit at BMC Software, Inc., where she led BMC’s evolution into the cognitive era with launch and growth of the BMC Helix suite.  Nayaki also served as General Manager of SAP’s Internet of Things division and held senior leadership positions in corporate strategy and SAP’s cloud unit.  She was senior vice president of SAP’s cloud for customer engagement business unit, where she drove significant growth in the company’s cloud, CRM, and mobile business units. Nayaki gained tremendous industry experience during her early years at Shell and Valero.

Nayaki currently serves on the board of Veritone, a leading provider of artificial intelligence technology solutions and on the board of Corteva, Inc.. a publicly traded agriscience company. She holds a B.E. in mechanical engineering from Osmania University (India) and an M.S. in computer science from the University of Houston, and she is a graduate of the Stanford Executive Program.