Maatschappelijk betrokken

Bijdragen aan de gemeenschap. Overal ter Wereld.

Ivanti Cares

We ontwikkelen software van wereldklasse om jouw organisatie veiliger en efficiënter te maken, maar daar stopt het niet. We dragen ook bij om de wereld om ons heen een stukje beter te maken. Onze 1700 werknemers zijn van uiteenlopende afkomst, beschikken over unieke talenten en hebben het hart op de goede plaats. Samen zetten we ons in om maatschappelijk betrokken te zijn. 

Ivanti geeft elke werknemer jaarlijks het equivalent van twee volle dagen verlof (naast hun vakantiedagen) om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een lokaal project naar keuze. En met zo'n  1700 werknemers in 23 landen is dat een aardige investering in de lokale gemeenschap. Onze werknemers verlenen jaarlijks duizenden uren aan maatschappelijke inzet aan bijvoorbeeld lokale scholen, zorginstellingen en bibliotheken. In Nederland hebben wij bijvoorbeeld al meerdere huisvestingen van woongroepen gerenoveerd in de omgeving van 's-Hertogenbosch. 

We doen het samen.

We verenigen niet alleen IT, maar ook mensen.

Ivanti stimuleert afdelingsbrede vrijwilligersactiviteiten. Zo zijn we én maatschappelijk betrokken, én werken we aan een sterker team. Samen een maatschappelijk project aanpakken geeft in korte tijd en groot resultaat: zowel voor het goede doel als voor het team zelf. Een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Als wereldwijde organisatie heeft Ivanti zich ook aangesloten bij Five for the Fight om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Met het programma wordt elke € 5 (of meer) die een werknemer laat aftrekken van het salaris verdubbeld (euro-voor-euro) om bij te dragen aan kankeronderzoek. 

Individueel, als team en samen als bedrijf: wij dragen bij aan de maatschappij. 

#STEM

Het officiële goede doel van Ivanti is STEM-onderwijs. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Math en is een bekend educatieprogramma voor scholen in Amerika. Ivanti's bijdrage aan STEM leverde ons in 2016 de titel ‘Business of the Year’ op, uitgegeven door de Utah Association of Career and Technical Education (UACTE). In Nederland bestaat nog geen STEM-programma, maar we willen ons team wel motiveren om als vrijwilliger bijvoorbeeld programmeerlessen te geven op scholen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om andere lokale goede doelen te steunen die jij specifiek een warm hart toedraagt. 

Video Copyright 2016 Sinclair Broadcast Group

Dit is pas het begin.

Van STEM in Amerika, tot woongroepen in Nederland, dit is pas het begin van wat we samen kunnen bereiken.