COVID-19 Informatie & Bronnen Voor Kandidaten

In deze onzekere tijden moet er veel veel informatie worden opgenomen. Terwijl u uw behoeften, de behoeften van uw familie en gemeenschap   beoordeelt, begrijpen we dat u professioneel   ook vragen kunt hebben. We zijn continu bezig om u de meest relevante en up-to-date informatie te geven over onze openstaande vacatures, de status van uw sollicitatie en de uitkomst van uw recente gesprek, indien van toepassing. Op deze pagina vindt u informatie en bronnen om u te helpen bij het navigeren door de huidige en komende veranderingen in ons wervingsproces en om te begrijpen met wie u contact kunt opnemen wanneer u vragen heeft.

Naarmate we de komende weken meer leren, wordt deze pagina bijgewerkt en sturen we meldingen naar onze social media-pagina's.

Veelgestelde vragen over rekrutering en werving tijdens de COVID-19-pandemie

Neemt Ivanti nog steeds personeel aan?
Ja, Ivanti werft wereldwijd actief voor vele functies.   Start hier met zoeken naar een baan.

Vinden sollicitatiegesprekken persoonlijk of online plaats?
Ivanti Talent Acquisition en Hiring Managers zijn verantwoordelijk voor het coördineren van interviews. Meestal zijn de eerste interviews telefonisch en vervolggesprekken persoonlijk of soms per telefoon of videoconferentie. Aangezien gezondheid en veiligheid van het grootste belang zijn voor werknemers en kandidaten, zal Ivanti in de nabije toekomst alle interviews telefonisch en per videoconferentie afnemen.

Is het voor de functies waarvoor u werft vereist om op kantoor te werken of kan ik vanuit huis werken?
Tijdens de COVID-19-uitbraak wordt telewerken sterk aangemoedigd voor functies met taken die op afstand kunnen worden uitgevoerd. Ivanti heeft een plan ontwikkeld om de meeste werknemers de komende maanden weer naar de aangewezen kantoren te brengen door middel van flexibele thuiswerk mogelijkheden.

Waar kan ik meer informatie vinden over de door Ivanti genomen COVID-19 maatregelen?
Ivanti update voortdurend een uitgebreide lijst met FAQ's met betrekking tot COVID-19.

Welke tips zijn er voor kandidaten die zich voorbereiden op een virtueel gesprek? Remote solliciaties zijn in veel opzichten net als persoonlijke interviews: u probeert nog steeds een goede indruk te maken en uw sterke punten te communiceren, u doet het gewoon niet vanuit dezelfde kamer. Voorbereiding is net zo belangrijk bij een sollicitatiegesprek op afstand als bij een persoonlijk gesprek.

Houd bij het voorbereiden van uw solliciatie rekening met de volgende praktische tips:

  1. Lees de instructies en stel van tevoren vragen als er iets onduidelijk is.   Zorg ervoor dat u de vereisten voor het interview begrijpt en download van tevoren alle videoconferentieprogramma's en tests. Ivanti gebruikt bijvoorbeeld Microsoft Teams voor telefonische- en video-interviews op afstand. Als u niet bekend bent met Teams, bereid u dan van tevoren voor om ervoor te zorgen dat u de toepassing begrijpt en weet hoe deze zal werken. Uw Ivanti Talent Acquisition Partner zal u ook vóór het sollicitatiegesprek inlog- en gebruikersinstructies geven om u te helpen bij de voorbereiding.
  2. Bereid uw locatie voor: Of het nu een telefonisch interview of een video-interview is, zorg ervoor dat u het interview ergens heeft dat   afleidingsvrij is. Een eerste indruk is belangrijk, en uz wilt een professionele en georganiseerde werkruimte presenteren. Denk na over de verlichting in de kamer.   U krijgt bijvoorbeeld het beste licht als u voor een raam zit.   Als u een  a raam op de achtergrond heeft, wordt uw gezicht in de schaduw gezet en is het voor de gesprekspartner moeilijk om u te zien..  Test de door u gekozen werkruimte  voorafgaand aan het interview.
  3. Draag zorg voor de kleine dingen Doe uw best om   op die potentiële problemen   te anticiperen en ze te elimineren voordat ze zich voordoen. Voor een sollicitatie op afstand omvat dit het sluiten van alle onnodige software op de computer, het uitschakelen van meldingen, ervoor zorgen dat uw apparaat volledig is opgeladen en ervoor zorgen dat huisdieren en kinderen uw gesprek niet onderbreken.
  4. Draag gepaste kleding. Vermijd kleding die mogelijk tot afleiding zorgt. U kunt business casual en alsnog professioneel zijn.   
  5. Maak oogcontact.   Een sollicitatiegesprek via video is een beetje lastig en het is  en het is normaal om naar at alles wat er op het scherm gebeurt te willen kijken. Probeer zoveel mogelijk in de camera te kijken, in plaats van naar het scherm.
  6. Wees jezelf.  Help uw gesprekspartner ontdekken wie u bent en laat hem zich op zijn gemak voelen. Wees voorbereid, wees betrokken en luister. 

We wensen u veel succes voor de solliciatie en andere interacties met Ivanti.   Neem contact op met het Ivanti Talent Team als u nog vragen heeft.