Jouw Carrière bij Ivanti

Wereldwijd. Winstgevend. Groeiend.

Wie is Ivanti?

Ivanti is geobsedeerd met Unifying IT, behandelt zijn klanten en werknemers als familie en we hebben jou nodig om te volgende stap te maken!  

Ivanti is gevestigd in de Amerikaanse staat Utah en heeft bijna 1700 medewerkers in 23 landen. Met kantoren in Londen, Parijs en dichterbij in 's-Hertogenbosch en een geheel nieuw hoofdkantoor dat momenteel wordt gebouwd in Utah, is het een geweldige tijd om voor Ivanti te werken. 

We zijn wereldwijd actief, winstgevend en groeiende. Bouw mee aan de kracht van Unified IT bij Ivanti.

Ivanti’s missie: Unifying IT

COVID-19

We houden je constant op de hoogte van de laatste en meest relevante informatie.

Bekijk hier meer informatie over de veranderingen in onze sollicitatieprocedure.
Ik vind het fantastisch om bij Ivanti te werken omdat het een gezonde werkomgeving is waar collega’s vrienden zijn en er de ruimte is om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Daarnaast zijn er voldoende groei- en leermogelijkheden voor de toekomst.

Industrie-erkende prestaties

Jouw werk is belangrijk

Ivanti heeft de juiste omvang: We zijn groot genoeg om stabiel en sterk te zijn, maar klein genoeg zodat je werk en mening er echt toe doet. Ivanti gaat de komende vijf jaar van omvang verdubbelen en we hebben jou nodig om daar te komen!

Klantverbondenheid

Onze klanten leveren input in onze producten, onze processen en onze mensen. Dit is essentieel binnen Ivanti. 

Benaderbaar

Of het nu een lunch met de CEO is of het geven van input aan een productmanager, wij zijn benaderbaar.

Diversiteit en inclusie

Voeg jouw stem, perspectief en mening toe aan ons wereldwijde en diverse team!

Een echt internationaal bedrijf

Ivanti is gevestigd in de exploderende ‘Silicon Slopes’-regio van Utah. Bijna de helft van onze afzet is echter afkomstig buiten de Verenigde Staten en slechts 25% van onze medewerkers werken op het hoofdkantoor. 

We hebben aanzienlijke kantoren in 's-Hertogenbosch, Londen, Frankfurt, Parijs, Shanghai, Sydney en Singapore naast Amerikaanse kantoren in San Jose, Seattle, Colorado en Minnesota. 

Als je klaar bent met de anonimiteit van een groot bedrijf, maar genoeg hebt van de instabiliteit van een start-up, kom dan werken bij Ivanti.
 

Werken bij Ivanti

Loop het kantoor binnen van ons regionale hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch en krijg een warm welkom van het diverse team van sales-, R&D-, marketing- en klantenserviceprofessionals. 

Of neem de "FrontRunner" naar ons nieuwe hoofdkantoor in de Amerikaanse staat Utah. Het zijn maar 87 stappen vanaf het station van South Jordan naar het Ivanti kantoor!

Als je in Parijs bent, stap je uit de trein bij La Defense en loop je naar een glazen wolkenkrabber en als je werkt bij een van onze development kantoren begint je dag met een stand-up meeting waarnaar je bouwt aan de producten die IT transformeren.

Cultuur en Arbeidsvoorwaarden

Schaal en transparantie

Wij zijn een grote, diverse en levendige familie. We zijn transparant over elk aspect van ons bedrijf.

Internationaal

Met 1700 medewerkers in 28 kantoren over de hele wereld, zie je de hele wereld, afhankelijk van je rol.

Nieuwe (hoofd)kantoren

Een nieuw hoofdkantoor in 2020 en uitbreidende kantoren in Parijs, Londen en elders. 

Maatschappelijk betrokken

Ivanti geeft aan elke werknemer jaarlijks het equivalent van twee volle dagen verlof (naast hun vakantiedagen) om vrijwilligerswerk te doen voor een lokaal project.

Bedrijfscultuur

Een familiaire sfeer, een jaarlijkse zomerbarbecue en kerstfeest en mogelijkheden om je in te zetten voor een goed doel. 

Stabiliteit

Winstgevend en groeiende. Als je studieleningen, hypotheek of huur betaalt, is dat belangrijk.

Inclusie en diversiteit

Ivanti maakt zich hard voor inclusie en diversiteit. Overal. We hebben medewerkers uit alle lagen van de samenleving, in tientallen landen, in een verscheidenheid aan rollen. 

Of het nu onze wereldwijde, prijswinnende streven van Women in Tech is, onze interne D.R.I.V.E.-groepsbijeenkomsten en acties, onze inzet om van Ivanti een "Great Place to Work" te maken voor IEDEREEN of onze focus op technisch onderwijs voor meisjes - wij voegen de daad bij ons woord. 

Ivanti = betrokken

Ivanti medewerkers hebben zich dit jaar al meer dan 16.000 uur ingezet voor goede doelen. 

Of het nu op ons kantoor in Bracknell of Dublin is, 's-Hertogenbosch of Parijs, Minnesota of San Jose of ons hoofdkantoor in Salt Lake City, Ivanti is maatschappelijk betrokken. Iedere Ivanti medewerker krijgt betaalde vrije tijd om vrijwilligerswerk ets terug te geven aan hun gemeenschap. Ivanti-teams besteden tijd aan het dienen van anderen bij belangrijke Ivanti-initiatieven zoals technisch onderwijs of de kankerstichting 5 for The Fight. Steek je jouw tijd in ons prijswinnende initiatief Women in Tech? Of zet je je in voor een plaatselijke school? Kies het goede doel dat betekenis heeft voor jou. 
 
De mogelijkheden zijn eindeloos… en de keus is aan jou!

Arbeidsvoorwaarden – het zit 'm in de details

Ivanti is groot genoeg om een concurrerend salaris en secundaire voorwaarden te bieden waar start-ups niet aan kunnen tippen, maar is nog klein genoeg om als een grote familie te voelen. Dat is zeldzaam, maar belangrijk voor ons.

Flexibiliteit en opladen

25 betaalde vrije dagen om te beginnen met een uitloop naar 28, betaalde vrije dagen voor vrijwilligerswerk van jouw keuze en in veel functies de mogelijkheid om flexibel te werken. Bijvoorbeeld vanuit huis. 

Jouw inkomsten

Concurrerend salaris, commissies en bonussen, een goede pensioenregeling en pensioenvoorlichting en een ongevallenverzekering.

Gezondheid en welzijn

Ivanti biedt jou en je gezin een collectieve zorgverzekering bij de Amersfoortse. Daarnaast krijg je als werknemer van Ivanti extra ruime vergoedingen voor o.a. fysiotherapie en een royale tegemoedkoming in de premie. 

Komt Ivanti voor in jouw toekomst?

Getalenteerde mensen die geweldige producten ontwikkelen

Hoor het van onze medewerkers

Er is geen betere manier om te weten te komen hoe het is om bij Ivanti te werken dan om het van mensen te horen die bij Ivanti werken. Je kunt ervaringen van medewerkers lezen, meer te weten komen over onze focus op Women in Tech of blogberichten lezen over onze cultuur, onze feesten en hoe we onze dagen doorbrengen.

Ervaringen van medewerkers
De Ivanti Cultuur