In onze nieuwste spotlight blog, maken we kennis met Stefan Bruijns, Manager Technical Support, locatie: ’s Hertogenbosch!

Vertel ons iets meer over wat je doet bij Ivanti

Binnen Ivanti ben ik verantwoordelijk voor het supportteam in 's Hertogenbosch - Nederland, mijn team ondersteund onze klanten in EMEA voor de volgende producten: Ivanti Workspace Control, Ivanti Automation en Ivanti Identity Director. Mijn team bestaat uit 8 mannen en 1 vrouw en op dit moment zoeken we nog iemand om ons team te komen versterken!

Waarom heb je voor een carrière in de IT gekozen?

Computers en automatisering vond ik vroeger al heel erg interessant, dus uiteindelijk ervoor gekozen om in die richting verder te gaan. Na school, eerst als helpdesk medewerker, toen als systeembeheerder en ongeveer 15 jaar geleden via een oud-collega bij RES/Ivanti Support begonnen, ondersteuning bieden op software die we zelf maken is het mooiste wat er is. Als Manager Technical Support probeer ik die passie over te dragen aan mijn team!

Wat vind je leuk aan werken bij Ivanti?

Het leuke aan werken bij Ivanti is het feit dat het een internationaal bedrijf is, waardoor je heel veel verschillende mensen uit verschillende landen ontmoet en mee samen mag werken.

Ivanti is ontstaan uit meerdere fusies, wat uiteraard ook allerlei problemen en uitdagingen met zich meebrengt, nu vind ik vanuit mijn support achtergrond problemen oplossen leuk, dus ook de 'samenwerk' problemen lossen we op! 

Hoe vind je het thuiswerken en heeft u tips voor andere mensen met technische ondersteuning?

Met de huidige technologische hulpmiddelen is thuiswerken niet erg, ons hele supportsysteem draait in de Cloud, dus ondersteuning bieden kunnen we overal in de wereld, zolang er maar een internetverbinding is!

Wat wel heel belangrijk is, is dat je in contact blijft met je collega's, binnen mijn team doen we dat door aan het begin en aan het einde van de dag een virtuele SCRUM-meeting te houden. Op vrijdag proberen we die wat minder serieus te houden door bijvoorbeeld een virtuele vrijdagmiddag borrel te organiseren.

Ook in 1:1 gesprekken met team leden mag het ook wel eens over iets anders dan het werk te gaan, ik vind het belangrijk dat ik weet wat er in de wereld van mijn mensen omgaat.

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben zit ik nu vooral thuis met mijn zoontje van bijna 9 en met mijn lieve vriendin. Als we straks weer bevrijd zijn van het corona virus, ga ik uiteraard ook weer graag wat vaker bij mijn ouders en de rest van de familie op bezoek! 

Verder kan ik heel erg genieten van een speciaal biertje!

En mijn grootste hobby naast werken... is muziek maken! Sinds m'n achtste maak ik al muziek binnen verschillende korpsen/bandjes. Tegenwoordig speel ik de bassdrum bij RODL een Power Brass Band zoals we het zelf noemen, meer weten? Kijk een op Facebook en Youtube!