Bij Ivanti zijn we trots op onze medewerkers en we dragen dat graag uit naar onze klanten en partners. Met deze spotlight-blogs willen we een inkijkje geven in het Nederlandse team. De eerste gaat over Moniek, onze HR Business Partner.

Vertel eens iets over jezelf en wat je bij Ivanti doet.

Ik ben HR Business partner voor regio Noord (Benelux en Scandinavië). Dit doe ik nu iets meer dan 2 jaar. Ik ben verantwoordelijk voor de uitvoer en implementatie van HR-zaken zoals de beoordelingscyclus, advies- en instemmingstrajecten met de Ondernemingsraad en het coachen van managers en teams.

Wist je altijd al dat HR ‘jouw ding’ was?

Nee, helemaal niet. Ik heb Biomedische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit gestudeerd: iets totaal anders dus! Tijdens mijn promotieonderzoek kwam ik erachter dat mijn passie bij mensen ligt en niet zozeer bij bacteriën. Daarom ben ik gestopt met de wetenschap en kwam ik terecht bij PostNL als managementtrainee. Daar ben ik in HR gerold en dit bleek een supergoede match.

Hoe ben je bij Ivanti terecht gekomen?

Na bijna 6 jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst bij een internationaal bedrijf en wat dichter bij huis. Ivanti bood een interessante uitdaging waar ik in 20 minuten op de fiets ben; ideaal dus!

Wat vind je zo leuk aan Ivanti?

Ivanti is een bedrijf wat continu in beweging is (‘change is constant’) waardoor ik mijn snelheid en resultaatgerichtheid goed kwijt kan. Daarnaast heb ik al veel interessante HR-uitdagingen gedaan en ga ik er hopelijk nog veel doen. Ook heb ik ontzettend leuke collega’s waardoor ik elke dag vol enthousiasme en motivatie naar kantoor ga.

Hoe bevalt het thuis werken jou tijdens de Coronacrisis?

Met 3 jonge kinderen (5 jaar, (bijna) 3 jaar en een baby van 10 maanden) zeker een uitdaging! Werken, thuis zijn met de kinderen en het thuisonderwijs voor de oudste. Gelukkig is mijn manager erg begripvol en beoordeelt Ivanti veel op output waardoor ik wat flexibeler met mijn werktijden om kan gaan. Deze flexibiliteit vind ik top en brengt wat rust thuis.  Het zorgt ervoor dat ik toch ook 100% mijn werk kan blijven doen.