De werknemers van uw organisatie zijn afhankelijk van meerdere apparaten en elk apparaat moet worden gepersonaliseerd voor hun zakelijke behoeften. Het beheer van deze endpoints vereist echter een aanpak van zowel de gebruikerservaring als het device. Ivanti levert zo een geïntegreerde, total-picture management ervaring. Co-management aan het werk.

Modern Management of Moderne Chaos - U Kiest

Veel organisaties ervaren een overlaad aan apparaten om te beheren, zowel eigendom van het bedrijf als BYOD. Maak een einde aan de complexiteit van een afzonderlijk enterprise mobility managementsysteem. Vereenvoudig zakelijke mobiliteit naast de andere endpoints van uw gebruikers. Pas beleid en acties toe of bied apps en services aan de gebruiker aan, maar laat de intelligentie van de oplossing bepalen welke apparaten wat krijgen. Niemand anders kan dit doen zoals Ivanti, omdat ze niet de onderliggende management integratie bieden voor alle systemen die gebruikers hebben:

 • Windows
 • macOS
 • Linux
 • Unix
 • iOS
 • Android
 • IoT

U zult geen andere UEM-leveranciers vinden die zoveel versies van de eerder genoemde besturingssystemen ondersteunen - ze ondersteunen vaak alleen de nieuwste versie en maken alleen gebruik van de functies waartoe de leveranciers van het besturingssysteem toegang geven. Als u echter een keuze probeert te maken tussen de breedte van apparaten met modern management of het diepte management van traditioneel client management, hoeft u niet te kiezen. U kunt beide managen en meer krijgen met minder inspanning wanneer u co-management uitvoert via één enkele Ivanti console.

Manage Gebruikers, Niet Alleen Hun Apparaten

Managing van het apparaat is slechts de helft van de som om een hogere gebruikersproductiviteit te leveren. Een ander groot deel is het managen van de ervaring op dat apparaat. U dient ook desktopconfiguraties te vereenvoudigen, de logintijden te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Dat betekent het personaliseren van de ervaring en het beveiligen van de workspace van de gebruiker op fysieke, virtuele en clouddesktops om zaken als Windows 10 migraties te vereenvoudigen, Office 365 adoptie te vergemakkelijken en gebruikersproductiviteit SLA's te overtreffen.

Windows 10 - Eenvoudig te Migreren, Eenvoudiger te Managen

Geïnvesteerd in Windows desktops en laptops, maar niet in de nieuwste versie? Het is tijd om de stap te zetten en Ivanti kan helpen. Als het gaat om migratie naar Windows 10 helpen Ivanti's oplossingen voor endpoints en workspace u:

 • Te bepalen welke machines de overstap kunnen maken
 • Alle gegevensbestanden van de gebruikers te verplaatsen
 • De profielen en personalisatie van de gebruikers te migreren
 • Gebruik te maken van moderne management voorzieningen zoals Microsoft Autopilot - zonder Intune nodig te hebben - om zero-touch provisioning van hardwareleveranciers te realiseren

Dit biedt uw gebruikers een schone, vertrouwde Windows 10 workspace. Windows 10 houdt daar echter niet op, je moet de updates bijhouden en Ivanti helpt dat gemakkelijk te maken, omdat we de leider zijn in patchoplossingen. Regisseer elke release en voer het automatisch uit via een ring management proces.

Graaf Dieper, Beweeg Sneller, Toon Resultaten

Xtraction consolideert gegevens uit meerdere bronnen en tools en presenteert deze op één plaats. Vooraf gebouwde dataconnectors betekenen geen codering, geen BI goeroes en zeker geen spreadsheets. Bekijk uw gegevens in context en neem met gemak slimmere, snellere beslissingen. De Xtraction dashboards helpen ook om het werk te laten zien dat elk team doet, zodat het management uw succes ziet en duidelijker de prioriteiten begrijpt waar u aan werkt.

Samenvoeging van Endpoints, Workspaces, en Silent Security

Waarom stoppen bij het eindpunt of zelfs de gebruikerservaring? Waarom niet operationele beveiligingsmaatregelen integreren als onderdeel van uw endpoint en workspace management? OS en thirdparty applicatie patching is een eenvoudige, snelle add-on. Hetzelfde geldt voor endpoint beveiligingsmogelijkheden, waarmee u beveiligingscontroles uitvoeren over AV, apparaatbeheer, applicatiebeheer en geavanceerd privilege management. De sleutel is dat veel van deze add-on mogelijkheden integreren in dezelfde management console voor een naadloze ervaring die apparaten van eindgebruikers beveiligen zonder de productiviteit van de gebruiker te verstoren.

Samengevoegde Endpoint en Workspace oplossingen

Ivanti Unified Endpoint Manager — Ivanti UEM of IUEM — verhoogt de productiviteit van gebruikers en IT door IT-beheerders te helpen gedetailleerde apparaatgegevens te verzamelen, software- en OS-implementaties te automatiseren, workspace omgevingen te personaliseren en problemen met gebruikers snel op te lossen. Ivanti UEM is de toonaangevende oplossing die het gebruikersprofiel extrapoleert en managed, zodat het op elk Windows-apparaat kan worden weergegeven, terwijl IT-analisten en -beheerders hun magie kunnen doen voor alle apparaten vanuit één management ervaring - niet via twee, drie, vier of meer consoles. Ivanti UEM integreert de volgende drie producten:

 • Endpoint Manager - Beheer alle populaire apparaattypen, waaronder Windows (fysiek en virtueel), macOS, Linux, Unix, iOS, Android, Apple TV en Raspberry Pi.
 • Environment Manager Policy: vervang trage en complexe aanmeldingsscripts en GPO's om snelle inlogtijden voor gebruikers te leveren met minimale inspanning van IT.
 • Data Analytics – Ontdek gedetailleerde assetgegevens, breid gegevens uit met behulp van connectors voor de garantiegegevens van leveranciers en normaliseer gegevens voor een betere consistentie en rapportage van gegevens.

Ivanti User Workspace Manager—UWM vereenvoudigt de desktopconfiguratie, verlaagt de IT-kosten en beveiligt virtuele gebruikerssessies en clouddesktops. Maak het leven gemakkelijker voor roamende gebruikers, verbeter de inlogtijden en vergeet die GPO's. Verbeter de algehele gebruikerservaring voor Microsoft 365 gebruikers. Ivanti UWM integreert de volgende drie producten:

 • Environment Manager – Verbeter de gebruikerservaring door on-demand personalisatie en fijnmazige, contextuele beleidscontrole te bieden.
 • File Director- moeiteloos migreren van gebruikersbestanden naar Microsoft OneDrive cloudopslag elimineert de wildgroei van gegevens en vermindert opslagkosten op locatie.
 • Performance Manager – Gepatenteerde resource control zorgt voor een snelle applicatie en desktop respons en maakt meer gebruikers per server mogelijk.

Een Belangrijk Onderdeel van Unified IT

Hoewel Ivanti de beste geïntegreerde oplossingen voor endpoint en workspace management in de branche biedt, wordt het volledige potentieel van Unified IT losgelaten wanneer u ze integreert met meerdere facetten van IT. Ivanti endpoint management en workspace producten maken deel uit van de grotere UEM product familie.