We hebben recent een aantal geweldige aankondigingen onthuld, van de lancering van Ivanti Neurons tot al onze strategische partnerschappen en integraties (zie de details over Intel en Qualys). In feite hadden we zoveel nieuws om aan te kondigen dat we een heel nieuwe blogcategorie moesten aanmaken!

Maar deze trein zal op korte termijn nog niet vertragen.

Ivanti integreert Ivanti Neurons Platform met Splunk Security Operations Suite

Vandaag hebben we aangekondigd dat het Ivanti Neurons platform nu integreert met de Splunk Security Operations Suite. Met deze gecombineerde oplossing kunnen organisaties een autonome edge realiseren, die hypergeautomatiseerde mogelijkheden tot zelfherstel, zelfbeveiliging en zelfservice biedt. De oplossing wordt mogelijk gemaakt door Ivanti's integraties met Splunk Enterprise Security (SIEM) en Splunk Phantom (SOAR), twee kerncomponenten van de Splunk suite.

Van Nayaki Nayyar, executive vice president en chief product officer van Ivanti:

"Met de explosieve groei van endpoints, edge-apparatuur en medewerkers op afstand moeten IT-activiteiten en beveiligingsteams geavanceerde automatisering toepassen om de werkstroom te verbeteren, beveiligingsproblemen automatisch op te lossen en de gebruikerservaring op afstand te verbeteren. Door het hypergeautomatiseerde Ivanti Neurons platform te integreren met Splunk Security Operations Suite, zetten we een grote stap in de richting van het mogelijk maken van een werkelijk zelfherstellende autonome edge, zodat bedrijven de snelheid en nauwkeurigheid van de geleverde diensten aan de eindgebruikers kunnen verhogen"

De Ivanti Neurons integratie met de Splunk Security Operations Suite automatiseert de opsporing, het beheer en de beveiliging van breed opgezette heterogene endpoint-omgevingen. Getriggerde meldingen voor endpoint events worden geanalyseerd, gecorreleerd met andere beveiligingsgegevens en gevisualiseerd in Splunk Enterprise Security. Geprioriteerde endpoint-events worden automatisch doorgegeven aan Splunk Phantom voor verbetering en voor het automatisch aanmaken van uitgebreide hersteltickets in Ivanti Service Manager. Hierdoor kunnen teams de opsporing, de controle en het onderhoud van een breed scala aan traditionele en moderne endpoints volledig automatiseren. 

Deze integratie van Ivanti Neurons met de Splunk Security Operations Suite is nu beschikbaar voor klanten met een licentie voor beide oplossingen.