Wij van Ivanti zijn verheugd om een nieuwe strategische partner samenwerking  met Intel aan te kondigen. Met het aanbieden van Device-as-a-Service, met zelfherstellende mogelijkheden voor de volgende generatie gebruikers, integreert Intel® Endpoint Management Assistant (Intel® EMA) nu met het Hyper-Automation platform Ivanti Neurons. Deze samenwerking stelt IT-teams in staat tot het aanbieden van zelfherstel en zelfbeveiliging met Intel vPro® platform gebaseerde apparaten—zowel binnen als buiten de firewall van de organisatie.

Stephanie Hallford, Intel Vice President van de Client Computing Group en General Manager van Business Client Platforms, zegt het volgende over de samenwerking:

Door onze samenwerking met Ivanti blijft Intel toonaangevende technologieën verder uitbreiden. Technologie die onze gezamenlijke klanten ondersteunen bij het beheer van werken op afstand en edge-apparatuur. Gebruik van het Intel vPro® platform biedt zowel in-band als out-of-band endpoint management via de cloud. De Ivanti DaaS-oplossing, in combinatie met het voor bedrijven ontworpen Intel vPro-platform, is perfect om de waarde voor de volgende generatie gebruikers te verhogen. Samen bieden we ongeëvenaarde technologieën, prestaties en een verbeterde beveiliging voor DaaS."

Zoals vermeld in een recent persbericht transformeert Ivanti Neurons de manier waarop IT het werk gedaan krijgt. Versterkt met mogelijkheden voor Hyper-Automation levert het:

Ivanti Neurons stelt organisaties in staat om zichzelf te herstellen, zichzelf te beveiligen en zelfservice te bieden van  cloud tot edge met efficiëntie, nauwkeurigheid, snelheid en out-of-the-box automatiseringscontent voor een ongekende IT-productiviteit.

Met de integratie van Intel vPro-platformen met Intel Endpoint Management Assistant biedt Ivanti Neurons verbeterd afstandsbeheer van endpoints, zowel op locatie als in de cloud. Ivanti Neurons kan op afstand acties ondernemen op Intel vPro-platform gebaseerde apparaten. Denk hierbij aan acties zoals het aanzetten van een apparaat, het opnieuw opstarten van een apparaat, het instellen van opstarttijden, het aansturen van een systeem, zelfs tijdens OS-foutmeldingen en het repareren van apparaten op schaal. 

Nayaki Nayyar, EVP en Chief Product Officer, Ivanti:

 "Samen leveren Ivanti en Intel ongeëvenaard endpoint beheer van apparaten die gebruik maken van het Intel vPro® platform, zowel op locatie als in de cloud, geïntegreerd met Hyper-Automation bots op het Ivanti Neurons Platform. Naarmate werken op afstand het Nieuwe Normaal wordt, worden autoherstel, beveiliging en onderhoud van de Endpoints en Edge-apparaten een belangrijke prioriteit voor organisaties. Met Ivanti Neurons kunnen organisaties, die door Intel vPro-platform aangedreven apparaten ondersteunen, een 360-graden beeld krijgen van gebruikers, apparaten, toepassingen en kunnen ze problemen met prestaties, beveiliging en configuraties automatisch herstellen."

Voor meer informatie over de integratie van Intel Endpoint Management Assistant met Ivanti Neurons voor Intel vPro-platformgebaseerde apparaten kunt u naar: https://player.vimeo.com/video/440711165

Voor gebruik van Intel-technologieën kan het vereist zijn om enabled hardware, software of service te activeren.

Er bestaat geen enkel product of onderdeel dat absoluut veilig is. 

Uw kosten en resultaten kunnen variëren. 

Intel, het Intel logo en andere merken van Intel zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als eigendom van anderen.