Het team van Ivanti is weer op pad, dit keer met een Microsoft Ignite tour. De kick-off van deze tour was in Parijs en Londen. En nu strijken we neer bij Microsoft Ignite 2020 in Amsterdam, op 11 en 12 maart in de RAI in Amsterdam. En het Ivanti team heeft er ontzettend veel zin in.

Dus boek zo snel mogelijk je ticket want dit is een evenement dat je niet wilt missen!

Microsoft Ignite: de tour

Op 11 en 12 maart 2020, RAI Amsterdam, Ivanti stand 509

Boek je demo nu

Elk jaar wordt Microsoft Ignite groter en beter en ook dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Meer dan 350 experts en ruim honderd sessies en workshops waar je vol overgave in kunt duiken.

Maar vergis je niet. Een bezoek aan Microsoft Ignite is niet zo simpel als het lijkt. Sterker, het is zware kost zeker door de enorme stortvloed aan informatie. Als exposanten werken we achter de scherm natuurlijk hard aan onze stand, plannen we meetings en vertellen we aan iedereen die het maar horen wil dat we er zijn. Maar als bezoeker kun je je ook goed voorbereiden en voordeel halen uit een uitgekiende planning. Daarom helpen we je graag met wat tips en trucs om het meeste uit je bezoek te halen en je waardevolle tijd zo goed mogelijk te besteden

1 Onderzoek, onderzoek, onderzoek!

Voordat je gaat is het goed om je te realiseren waarom je er eigenlijk heen gaat. Waarschijnlijk heb je jezelf deze vraag ook al gesteld voordat je besloot om je te registreren, maar denk er nog eens goed over na. Waarom deze beurs? Welke uitdaging hoop je met je bezoek te tackelen voor je organisatie?

Kijk goed naar wie je wilt bezoeken en noteer de standnummers, verdiep je in alle sessies die er gehouden worden en vergeet ze niet vooraf te boeken zodat je je tijd maximaal kunt benutten.

En kom natuurlijk zeker langs bij de Ivanti stand met nummer 509 zodat we je kunnen laten zien hoe Ivanti al je omgevingen -cloud, hybride, fysiek en virtueel, samenbrengt onder de noemer Unified IT.

2 Train

Het kan ook zeker geen kwaad om van te voren even goed te trainen, want om alle brochures, gadgets en andere spullen die je tijdens je bezoek ontvangt te kunnen dragen heb je wel een paar goed getrainde armen nodig. Ook bij de Ivanti stand nummer 509 hebben we superleuke items voor je die je niet wilt missen, dus kom die zeker bij ons team halen.

3 Draag goede schoenen

Heel belangrijk: zorg ervoor dat je goede en comfortabele schoenen aan hebt die goed zijn ingelopen. Want je gaat nogal wat uren staand en lopend doorbrengen. Misschien is een draagbaar voetenbadje nog een goed idee? Zodat je je vermoeide voeten aan het eind van de dag nog even kunt laten ontspannen.

4 Plan pauzes in

Neem regelmatig pauze en zorg ervoor dat je voldoende drinkt. Door te zorgen dat je genoeg vocht binnenkrijgt kun je je goed blijven focussen op je zakelijke gesprekken en zorgen dat je uiteindelijk de juiste beslissingen neemt voor je organisatie.

5 Vergeet geen lol te maken!

Als je in Amsterdam overnacht moet je ook zeker wat tijd uittrekken om deze fantastische stad te verkennen door je bezoek te beschouwen als een ‘werkantie’. Je bent gekomen om je ervaring te vergroten en je business te verbeteren. Maar je bent ook een paar dagen weg van kantoor dus ontdek de stad en maak wat nieuwe vrienden!

Amsterdam staat bekend om zijn 165 grachten met een totale lengte van maar liefst 75 kilometer. Op verschillende plekken in de stad kun je een rondvaartboot nemen (ook ’s avonds) om zo de stad vanaf het water te bewonderen. Een totaal andere en vooral rustgevende beleving van de stad en een perfecte afsluiting van een mooi evenement.

We zien je graag langskomen, dus vergeet niet om standnummer 509 in je planning op te nemen. Op de stand laten we de volgende Ivanti demo’s zien:

  • Patch voor SCCM

  • Endpoint Manager

  • User Workspace Manager

  • Automation

  • Cloud

Er zijn nog een paar demo-plekken over dus klik zo snel mogelijk op de knop hieronder om je tijdslot te reserveren. Bovendien kom je er dan ook achter hoe je fantastische prijzen kunt winnen!

Zorg dat je er klaar voor bent. Leren, verbinden en ontdekken op het beste evenement van 2020. Het Ivanti team kijkt er naar uit om je te verwelkomen!

#MSignite #TeamIvanti

Boek je demo hier