Nu face-to-face evenementen voor de rest van 2020 op de achtergrond blijven en het een eeuwigheid geleden lijkt dat we nog met z'n allen door conferentiecentra slenterden, freebies verzamelden, ons een weg baanden door mensenmassa's, door gangen liepen met eindeloos grijs tapijt en te dure koffie, en uiteindelijk onze weg vonden naar een van de vele theaters waar we, als we geluk hadden, konden gaan zitten en luisteren naar de keynote speaker van de dag - zijn we gedwongen om te leven in de wereld van virtual reality!

Voortdurend geconfronteerd met leveranciers die proberen hun producten te pitchen, elk ervan overtuigd dat ze de beste zijn en precies aanbieden wat we zoeken. In werkelijkheid is het enige wat we willen gewoon weer een gratis pen!

Ja, 2020 is zeker een uitdaging geweest, waarbij gaandeweg nog een enkele effectbal gegooid werd.  Maar raad eens!  De zon schijnt nog steeds, de bloemen bloeien nog, en morgen is er weer een dag.  We hebben ons aangepast, we hebben offers moeten brengen, thuis dingen veranderd en de manier waarop we werken aangepast, inclusief de manier waarop we met elkaar omgaan.

En zo kwam de explosie van virtuele evenementen, de wedergeboorte van de webcam en de verwarring van 'waar is mijn mute-button?!'

Hier bij Ivanti is het niet anders. We hielden ons allereerste virtuele evenement aan het begin van de zomer en het was een daverend succes. Zozeer zelfs dat we besloten hebben om nog een evenement te houden in november - deze keer groter en beter. Zoals het gezegde luidt: 'Go Big or Go Home! Nou, we gaan zeker voor groot en we willen graag dat u hier deel van uitmaakt. De agenda is enorm, de inhoud is geweldig, en we kunnen niet wachten om u Ivanti Solutions Showcase te presenteren.

Wanneer?:  24 november 2020

Tijd?:   09:30 GMT

Ik wil meedoen: Geweldig, klik hier

'Maar waarom wil ik weer een virtueel evenement bijwonen?' Hoor ik u zeggen. Welnu, we gaan onze nieuwe strategie en onze bijgewerkte roadmap delen en we gaaneen paar van de uitdagingen behandelen waarmee we allemaal geconfronteerd worden in deze nieuwe wereld.

  • Wanneer werken op afstand - gewoon werkt
  • Gokken is geen levensvatbare strategie - Hoe alle contextuele IT-inzichten binnen handbereik te krijgen. Zelfherstel en zelfservice van de cloud tot edge

Ons evenement brengt u inzicht en de bevestiging dat Ivanti oplossingen blijft leveren die u en uw organisatie helpen, zelfs in het nieuwe normaal.

We kunnen niet wachten om u daar te zien "virtueel gesproken".